CRIMSON NEWS

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Μεγάλες νίκες για Ατρόμητο και ΟΦΗ

Ο Ατρόμητος επικράτησε στο Περιστέρι του Άρη με 4-2, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Σάκιτς (16’), Κουλούρη (59’, 90’+1’) και Ενσικουλού (90’+3’), ενώ οι «κίτρινοι» έχασαν πέναλτι στο 56’ με τον Γιουνές και μείωσαν στο 89’ με τον Κωνσταντινίδη και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Διαμαντόπουλο.

Γκολ: 16' Σάκιτς (Ατρόμητος), 59' Κουλούρης (Ατρόμητος), 89' Κωνσταντινίδης (Άρης), 90'+1' Κουλούρης (Ατρόμητος), 90+2' Διαμαντόπουλους (Άρης), 90'+3' Ενσικουλού (Ατρόμητος).

56' έχασε πέναλτι ο Γιουνές.

Ατρόμητος: Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαϊας, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης (83' Καρασαλίδης), Νάτσος, Μαντσόν (52' Μούγιακιτς), Κουλούρης, Μπρούνο (86' Ενσικουλού), Ρισβάνης, Γιαννούλης.

Άρης: Κουέστα, Μπάσα (76' Διαμαντόπουλος), Κολάσο (46' Ματίγια), Γκαρσία, Γκάμα, Γιουνές, Τζανακάκης (65' Κωνσταντινίδης), Μενέντες, Σιώπης, Μαβράϊ, Βελέθ.


Μια πολύ μεγάλη νίκη στη μάχη που δίνει για την παραμονή του πέτυχε σήμερα (9/12) ο ΟΦΗ ο οποίος νίκησε 3-1 τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Ο ΟΦΗ που μετρούσε αρκετές απώλειες πέτυχε τη δεύτερη νίκη του φέτος και μπορεί να υπηρεφανεύεται ότι έχει κερδίσει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό καθώς η έτερη νίκη του φέτος ήταν απέναντι στους Πειραιώτες. Νίκη που φέρνει τους νησιώτες στους 11 βαθμούς.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό τη φετινή σεζόν και δίκαια ηττήθηκε από την κρητική ομάδα μένοντας για δεύτερο σερί ματς μακριά από τη νίκη και τρίτο αν βάλουμε και το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΟΦ Ιεράπετρας. Έτσι η ομάδα του Δώνη παρέμεινε στους 19 πόντους.

Μόλις στο 5' ο ΟΦΗ πήρε κεφάλι στο σκορ όταν ο Βουό εκτέλεσε κόρνερ και ο Δεληγιαννίδης με σκαστό σουτ νίκησε τον Διούδη για το 1-0, για να ισοφαρίσει στο 36' ο Έργκους Κάτσε με κεφαλιά ψαράκι ύστερα από σέντρα του Ινσούα. Οι Κρητικοί πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 40' με σουτ του Πλατέλλα λίγο έξω από την περιοχή και ενώ η μπάλα κόντραρε και στον Μαυρομμάτη. Ο ΟΦΗ κλείδωσε τη νίκη του στο 60' με σουτ του Κοροβέση και ενώ ο Διούδης είχε πέσει στην άλλη γωνία.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Μεγιάδο (90+2' Μιχόγεβιτς), Νάστος, Κυριακίδης, Πλατέλλας (85' Κουτσιανικούλης), Σασί (72' Παπαστεριανός), Βουό.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης (83' λ.τ. Στάικος), Ινσούα (63' Καμπετσής), Κάτσε, Κουρμπέλης, Δώνης (63' Χατζηθεοδωρίδης), Μπουζούκης, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου