CRIMSON NEWS

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Δικαιώθηκε απέναντι στον Μόρσι, προσθήκες και αποχωρήσεις στο ρόστερ!

Ο Μόρσι αποτελεί παρελθόν, αφού είχε ζητήσει άδεια για να μεταβεί στην πατρίδα του, αλλά... ξέχασε να γυρίσει, με τους «βυσσινί» να προσφεύγουν και στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών.

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (31/12), η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ τους δικαίωσε, αφού απεφάνθη ότι το συμβόλαιό του λύθηκε με αποκλειστική υπευθυνότητα του ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η απόφαση: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών δέχτηκε την προσφυγή – καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΛ και αναγνώρισε ότι το από 20.08.2018 συμβόλαιο του Basem Elkotb ABDALLA λύθηκε από τις 22.10.2018 με την καταγγελία της προσφεύγουσας ΠΑΕ, με αποκλειστική υπαιτιότητα του επαγγελματία ποδοσφαιριστή».


Εν τω μεταξύ, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν επίσης μετά τους Μόρσι, Φρίουι, οι Κάσσος, Τριποτσέρης, Σάχιτι, Γκέκας,  Κοέφ που θα λυθούν τα συμβόλαια τους μέσα στις επόμενες μέρες ενώ συζητήσεις έχουν ξεκινήσει για τον ίδιο λόγο με τους Λεοζίνιο και Κούνιτς.

Στην άλλη πλευρά, είναι δεδομένο πως θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφές. Θα αποκτηθεί αριστερό μπακ( μία περίπτωση είναι ο Ρούντιτς), τερματοφύλακας ενώ θα έρθει και ποδοσφαιριστής που θα ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Η τελευταία προπόνηση της ΑΕΛ για το 2018 έγινε σήμερα το πρωί (31/12) με τους παίκτες να επιστρέφουν την Πέμπτη 3/1 στις προπονήσεις. Το παρόν έδωσε και ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας προκειμένου να δώσει τις ευχές του στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου