CRIMSON NEWS

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

4άρα και στην επόμενη φάση η ΑΕΛ!

Άνετα επικράτησε η ΑΕΛ του Απόλλωνα Πόντου με σκορ 0-4. Οι Βυσσινί προκρίθηκαν παίζοντας ωραία και χρησιμοποιώντας στο τέλος νεαρούς (Χαλάτσης, Μπάμης,) κυριάρχησε απόλυτα στο γήπεδο. Σκόρερ οι Νούσιος, Λεοζίνιο, Ζίζιτς και αυτογκόλ του Απόλλωνα. Θετικά τα μηνύματα από τους ποδοσφαιριστές των Βυσσινί που  πέρασαν ένα εύκολο απόγευμα.
Στο 15΄ ο Σάχιτι σε θέση τετ-α-τετ ύστερα από κάθετη πάσα του Λεοζίνιο σούταρε δυνατά  απέκρουσε εντυπωσιακά ο Πολίτης. Στο 22΄ ο Λεοζίνιο σούταρε ολομόναχος η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Στο 29΄κάθετη πάσα του Χοτζάλι ο αμυντικός του Απόλλωνα την έσπρωξε στα δίχτυα. Ο Πίτι είχε χώρο σούταρε ο Πολίτης μπλόκαρε. Στο 44΄ ο Λεοζίνιο πλάσαρε εύστπόοχα κάνοντας το 0-2 από κοντινή απόσταση.   
Στο 54΄ ο Πίτι σέντραρε ο  Καρανίκας "τσίμπησε" την μπάλα τον πρόλαβε ο γκολκίπερ του Απόλλωνα. Στο 56΄ ο Λεοζίνιο κοντρόλαρε σούταρε ο Πολίτης απέκρουσε την μπάλα η οποία χτύπησε στο δοκάρι στην επιστροφή της ο Κούνιτς πήρε την κεφαλιά πάμπου κατέληξε άουτ. Ο Κούνιτς κέρδισε το πέναλντι το έχασε όμως ο ίδιος.  Στο 67΄έξυπνη πάσα του Λεοζίνιο σουτ του Νούσιου ο Ζίζιτς σε κενή εστία έκανε το 0-3. Στο 72΄ ο Νούσιος σε κενό χώρο βγήκε μόνος του πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 0-4. Μια ακόμη επέλαση από τον Νούσιο πάσαρε στον Λεοζίνιο που σούταρε όμως αστόχησε απέναντι στον Πολίτη. Στο 80΄ ο Κούνιτς κοντρόλαρε την μπάλα σούταρε στην κίνηση ο Πολίτης μπλόκαρε. Ο Καρανίκας βρήκε στα αριστερά τον Πίτι πλάσαρε ο Πολίτης απέκρουσε όπως και έγινε στο επόμενο λεπτό με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Στο 87΄ ο Πίτι με μπαλιά ακριβείας βρήκε τον Χαλάτση που σούταρε άτεχνα χωρίς να βρει στόχο.
 
O Φέστα παρέταξε την  ομάδα της ΑΕΛ με τους Κρινστινσον, Καρανίκα, Ζίζιτς(74΄Μπάμης),  Γρομητσάρη,Τριποτσέρη, Κούνιτς, Μπάλλα(81΄Χαλάτσης),Λεοζίνι ο,Πίτι,Σάχιτι(λ.τΝούσιος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου