CRIMSON NEWS

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Μπορούσε να κερδίσει!

 Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο η ΑΕΛ δίνοντας πολλά σε πάθος και δύναμη ήρθε ισόπαλη 0-0 με την ΑΕΚ. Μοιραίος παίκτης ο Μπαργκάν που είχε δοκάρι και δύο απίστευτες χαμένες ευκαιρίες μία εκ των οποίων στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Μία εξ αυτών να πήγαινε στα δίχτυα η ΑΕΛ θα είχε κερδίσει. Η ΑΕΚ είχε κάποιες καλές στιγμές στο ματς όμως οι Βυσσινί ήταν καλά στημένοι στο γήπεδο.
Στο 33΄ σουτ του Μπαργκάν εύθοβολο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι χτυπώντας στο δεξί κάθετο δοκάρι φεύγοντας άουτ χωρίς να καταλήξει στα δίχτυα. Στο επόμενο λεπτό ο Μπογέ σούταρε από το ύψος του πέναλντι η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών. Ο Πόνσε μπήκε απειλητικά από τα δεξιά σούταρε ο Κρίστινσον ήταν στο σωστό σημείο αποκρούοντας την μπάλα. 
Στο 49΄ ο Πόνσε μπήκε στην περιοχή ταχύτατα σούταρε η μπάλα κόντραρε καταλήγοντας κόρνερ.  Στο 57' μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Ο Μπαργκάν βρέθηκε σε πολύ καλή θέση, αλλά προσπάθησε να "σκοτώσει" τον Μπάργκα και αστόχησε.  Λάθος του Μπάρκα ο Μπαργκάν προ του τέρματος όμως το πλασέ που έκανε κατέληξε στα πόδια του Γκάλο κάνοντας τους 5.000 οπαδούς να " χτυπιούνται" για την απίστευτη ευκαιρία που έχασε.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Χουλτ, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Μπακάκης(67΄Γκάλο), Μοράν, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης(54΄Γιαννιώτας), Λιβάια, Μπογέ(78΄Γιακουμάκης), Πόνσε.
ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Γκόλιας, Χούμπτσεβ(71΄Μπάλλας), Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Αντονι, Ακόστα, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν, Ντέλετιτς, Νούνιτς



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου