CRIMSON NEWS

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Όλοι εκεί για την μικρή Ελένη

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 12 στο Αλκαζάρ. Τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη του αγώνα ζωής που δίνει η μικρή Ελένη Μαβίδη. Στον αγώνα θα συμμετέχουν η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ και ο σύλλογος Selecte 2017 ενώ θα προβάλλει και το κοινωνικό μήνυμα της καμπάνιας της UEFA #EQUAL GAME

Οι διοργανωτές του αγώνα παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου το πρωί της Παρασκευής απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους τους Λαρισαίους να σταθούν δίπλα στην μικρή Ελένη, στον δύσκολο αγώνα που δίνει.

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του ΕΑΚ Λάρισας και εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ κ. Γιώργος Νάκας, ο αρχηγός της ΑΕΛ κ. Βαγγέλης Μόρας, ο εκπρόσωπος της A.n.d. Communication κ. Απόστολος Νταϊλιάνης και ο δημοσιογράφος και φίλος της οικογένειας Μαβίδη κ. Χρήστος Τσούμαρης.

Ο κ. Κωσταρόπουλος αφού ευχήθηκε να πάνε όλα καλά για την μικρή Ελένη, τόνισε πως ο Δήμος Λαρισαίων για ακόμη μία φορά δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Ο κ. Νάκας από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Δήμο και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την διοργάνωση αυτού του αγώνα, υπογραμμίζοντας πως η Ερασιτεχνική ΑΕΛ προσπαθεί πάντα να στέκεται αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες. Ευχήθηκε να πάνε όλα καλά για την μικρή Ελένη κάνοντας και αυτός κάλεσμα σε όλους να αγοράσουν εισιτήρια ακόμη κι αν δεν μπορούν να έρθουν την Κυριακή στον αγώνα.

Επιπλέον, με αφορμή αυτή την διοργάνωση, ευχήθηκε να πυκνώσουν οι προσπάθειες για την σύνδεση του ερασιτεχνικού αθλητισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Στη συνέχεια ο κ. Μόρας δήλωσε πως με μεγάλη του χαρά θα συμμετέχει στη διοργάνωση και παρακάλεσε τους Λαρισαίους να ευαισθητοποιηθούν και να βοηθήσουν όσο μπορούν λέγοντας χαρακτηριστικά « φέτος ας πάρουμε ένα δώρο λιγότερο για τους δικούς μας ανθρώπους κι ας κάνουμε ένα δώρο στην Ελένη»

Ο κ. Νταϊλιάνης επεσήμανε πως «από την πρώτη στιγμή που μας ζητήθηκε να συμμετέχουμε, είπαμε αμέσως ναι. Θα προσπαθήσουμε με απλά μέσα να διοργανώσουμε μια μικρή γιορτή. Μακάρι να υπάρξει η διάθεση να διοργανώσουμε κι άλλα τέτοια events.» Όσο για τα κουπόνια του αγώνα, ο κ. Νταϊλιάνης τόνισε πως πολλοί είναι αυτοί που αγοράζουν ολόκληρα μπλοκ, και πως ακόμη και μικρά παιδιά αγοράζουν, 2 και 3 κουπόνια σε αρκετές περιπτώσεις.


Τέλος ο κ. Τσούμαρης, εκπροσωπώντας την οικογένεια Μαβίδη, ενημέρωσε για το τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα και τι σημαίνει να βρισκόμαστε στο 2ο στάδιο της εκστρατείας της βοήθειας για την μικρή Ελένη. Μεταφέροντας τα λόγια του πατέρα, κ. Γιάννη Μαβίδη, «αισθάνομαι πως η πόλη έχει πάρει στην αγκαλιά της την Ελένη, και είναι η Λάρισα που έδωσε την ώθηση ώστε να γίνει ένα διεθνές θέμα η βοήθεια που δεχτήκαμε από πολλά μέρη του κόσμου, και κυρίως από την Γερμανία.»

Η Ελένη ταλαιπωρείται από σάρκωμα EWING και από το καλοκαίρι μέχρι τώρα νοσηλεύτηκε στη Γερμανία. Σε αυτό το διάστημα έχει δεχτεί 30 ακτινοβολίες και 6 χημειοθεραπείες, ενώ είχαν προηγηθεί άλλοι 8 κύκλοι χημειοθεραπειών στην Ελλάδα. Οι τελευταίες εξετάσεις που έγιναν έδειξαν πως η θεραπεία πήγε καλά και πλέον θα ξεκινήσει ένας κύκλος 2 ετών ελέγχου της κατάστασής της.

ΠΗΓΗ sportlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου