CRIMSON NEWS

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Eπιβλητικός ο Άρης απέναντι στην Λαμία!

Άρης για να… γουστάρεις στην πρεμιέρα της Superleague, με την ομάδα του Πάκο Ερέρα να στήνει πάρτι στη Λαμία (0-3) και να προσφέρει πολλά χαμόγελα στους φιλάθλους της στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία μετά από 4 χρόνια.

Στο 53’ ο Ντιγκινί ξεκλείδωσε την άμυνα των γηπεδούχων με κεφαλιά και άνοιξε το σκορ, ενώ με τον ίδιο τρόπο ο Γκαρσία έγραψε το 0-2 στο 71’. Στο 78’ ο Μπρούνο Γκάμα πέτυχε το γκολ της αγωνιστικής με πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Άρη στη Superleague από τον Φεβρουάριο του 2014, με τους «κίτρινους» να αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Αντιθέτως, η Λαμία απογοήτευσε με την απόδοσή της.

Πως έπαιξαν

Η Λαμία παρατάχθηκε επί της ουσίας με σύστημα 3-4-2-1. Ο Σαράνοβ υπερασπίστηκε την εστία της, με τους Αντέτζο, Αναστασιάδη, Ασίγκμπα να παίζουν ως κεντρικοί αμυντικοί. Βασιλαντωνόπουλος, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Βάντερσον, αγωνίστηκαν στη μεσαία γραμμή από δεξιά προς τα αριστερά, ενώ οι Μπερτόγλιο, Επστάιν ήταν τα στηρίγματα του μοναδικού προωθημένου Μπαράλες.

Στην αντίπερα όχθη, ο Πάκο Ερέρα χρησιμοποίησε σχηματισμό 4-2-3-1 για τον Άρη. Τερματοφύλακας ο Κουέστα, ενώ οι Τζανακάκης, Δεληζήσης, Βέλεθ, Βαλεριάνος συνέθεσαν την αμυντική τετράδα. Αμυντικοί χαφ οι Μπάσα, Ματίγια, ενώ οι Μπρούνο Γκάμα, Ντιγκινί, Ματέο Γκαρσία έπαιξαν πίσω από τον φορ Γιουνές.

sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου