CRIMSON NEWS

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Πιθανή αναβολή της κλήρωσης του πρωταθλήματος!

Φτάσαμε 9 Αυγούστου, δεκαπέντε μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και όπως όλα δείχνουν, η προγραμματισμένη για σήμερα κλήρωση οδεύει προς αναβολή με ευθύνη ΕΡΤ, Βασιλειάδη και Σούπερ Λίγκας.


Σε παρωδία έχει εξελιχθεί η κλήρωση της Σούπερ Λίγκας για το νέο πρωτάθλημα καθώς όπως όλα δείχνουν δεν θα γίνει ούτε σήμερα όπως ήταν προγραμματισμένο.


Οι εκπρόσωποι των ομάδων της Σούπερ Λίγκας μαζεύτηκαν για μια ακόμα φορά από όλα τα μέρη της Ελλάδας, αλλά φαίνεται ότι θα φύγουν με.. άδεια χέρια.

Και αυτό διότι δεν έχει φτάσει ακόμα το χαρτί της ΕΡΤ για τις επτά ομάδες που δεν είχαν τηλεοπτική στέγη με αποτέλεσμα να επικρατεί γενικά εκνευρισμός μέσα στη λίγκα από τους εκπροσώπους των ΠΑΕ.

Χωρίς το συγκεκριμένο έγγραφο δεν μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία της κλήρωσης και όλα δείχνουν ότι οι εκπρόσωποι των ομάδων της Σούπερ Λίγκας θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Δευτέρα (13/8).

Την ΑΕΛ εκπροσωπεί ο μεγαλομέτοχός της, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της διοργανώτριας συνοδεία του υιού του, Χρήστου.

Πρόσφατα ο Χρήστος Κούγιας ανέλαβε τη θέση του προέδρου στον Ιωνικό, που θα συμμετάσχει στη Γ’ Εθνική. Ο Αλέξης Κούγιας είχε δηλώσει στον Sport24 Radio 103.3: “Έχω ένα γιο που εξελίσσεται. Θέλω να μην είναι μόνο καλός γιος, θέλω να είναι και μάγκας. Μάγκας γίνεσαι μόνο μέσα από την επαφή με την κοινωνία.

Είναι πρόεδρος στο Κολλέγιο, στην τάξη του, έχει επαφή με τον αθλητισμό, παίζει μπάσκετ. Δεν είπαμε ότι θα κάνει το κουμάντο στον Ιωνικό. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί που μπορούν να σου λύσουν τα χέρια. Ο νυν πρόεδρος είναι φανταστικό παιδί. Θα είμαι εγγυητής αυτής της προσπάθειας και θα βγει κάτι όμορφο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου