CRIMSON NEWS

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

«Χείμαρρος» ο Ολυμπιακός!

Μαγεία ο Φορτούνης, «χείμαρρος» ο Ολυμπιακός!


Ο Κώστας Φορτούνης έκανε τα… πάντα (2 γκολ, 1 ασίστ) και χάρισε στον Ολυμπιακό τη νίκη (3-1 εντός) στην πρώτη συνάντηση με την Μπέρνλι. Στο χέρι των «ερυθρολεύκων» πλέον η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ειδικά αν αναλογιστούμε την εικόνα των δύο ομάδων.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 19’, ενώ οι Άγγλοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Γουντ στο 33’. Στο 49’, ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ και βρήκε τον Μπουχαλάκη, ο οποίος με γυριστή κεφαλιά έγραψε το 2-1.

Στο 60’ το «νούμερο 7» του Ολυμπιακού διαμόρφωσε το 3-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες. Την Πέμπτη 30/8 η ρεβάνς στην Αγγλία, όπου η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς καλείται να διαχειριστεί το υπέρ της 3-1 του πρώτου αγώνα.



Πως έπαιξαν

Για 3ο διαδοχικό ματς ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τον Ολυμπιακό με την ίδια ενδεκάδα. Κάτω από την εστία ο Γιαννιώτης, ενώ την αμυντική τετράδα συνέθεσαν οι Ομάρ, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας. Ως αμυντικοί χαφ αγωνίστηκαν οι Μπουχαλάκης, Καμαρά, που είχαν μπροστά τους τον Φορτούνη και τους Χριστοδουλόπουλο, Ποντένσε στα «φτερά». Μοναδικός προωθημένος πάλι ο Γκερέρο.

Από την άλλη, η Μπέρνλι παρατάχθηκε με 4-4-2, με τον τεχνικό της να επιχειρεί μερικό ροτέισον. Στο τέρμα ο Χίτον, με τους Μπάρντσλεϊ, Λονγκ, Γκίμπσον, Γουόρντ να παίζουν στην οπισθοφυλακή. Στα χαφ οι Τέιλορ, Κορκ, Κέντρικ, Γκούντμουντσον, ενώ ως επιθετικό δίδυμο αγωνίστηκαν οι Μπαρνς, Γουντς.

SPORTFM.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου