CRIMSON NEWS

Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Μπασινάς για πόστο στον Απόλλωνα, επενδυτής στον Πανιώνιο?

Πρέσινγκ στον Άγγελο Μπασινά συνεχίζει να ασκεί ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης για να αναλάβει πόστο στον Απόλλωνα Σμύρνης.


Το "αφεντικό" του Απόλλωνα ήταν έξαλλο στο μίτινγκ της περασμένης Κυριακής με τους στενούς συνεργάτες του, για την εικόνα που παρουσιάζει η "Ελαφρά Ταξιαρχία" στα φιλικά, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.


Παρά τον προβληματισμό πάντως που υπάρχει για τον Ίσμαελ, ο Γερμανός τεχνικός φαίνεται ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και θα κριθεί κατά τη διάρκειά του.

Την ίδια στιγμή επανέρχεται στο προσκήνιο το όνομα του Άγγελου Μπασινά, όπως αναφέρει το "Sportime". Ο Μονεμβασιώτης θέλει να φέρει στην ομάδα μία ποδοσφαιρική προσωπικότητα στη θέση του τεχνικού διευθυντή, βάζοντάς τον δίπλα στον Ίσμαελ, για να θωρακίσει παράλληλα και τα αποδυτήρια.

Ο παλαίμαχος άσος και πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 συνεχίζει να αποτελεί τον εκλεκτό του ιδιοκτήτη του Απόλλωνα και μένει να φανεί αν θα ενδώσει στο πρέσινγκ.

Oι "κυανέρυθροι" μπορεί να έχουν μπει στον δρόμο της... εξυγίανσης τα τελευταία χρόνια, μειώνοντας σημαντικά το χρέος τους, αυτό ωστόσο παραμένει υψηλό για τα δεδομένα της σημερινής διοίκησης, που παλεύει συνεχώς για να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Την ίδια στιγμή όμως έχει αναπτυχθεί μία έντονη φημολογία ότι Έλληνας επιχειρηματίας, με μεγάλη μάλιστα επιφάνεια, επιδιώκει να μπει στον "Ιστορικό" σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου.

Το συγκεκριμένο σενάριο μάλιστα έρχεται να ενισχύσει το γεγονός πως τις τελευταίες μέρες φέρεται να ξεψαχνίζουν τα οικονομικά της "κυανέρυθρης" ΠΑΕ ορκωτοί λογιστές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου