CRIMSON NEWS

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

H επόμενη μέρα στην ΑΕΛ

Αλλαγή δεδομένων όπως φαίνεται θα έχουμε με την πώληση του Γιάννη Μασούρα. Ο νεαρός μπακ θα συνεχίσει την καριέρα του στους «βυσσινί» και τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Super League, έπειτα από την άρνηση του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια στις τρεις προτάσεις που έχει δεχτεί από Ολυμπιακό, Μπλάκμπερν και Κοπεγχάγη.

Ο Αλέξης Κούγιας δεν έχει μείνει ικανοποιημένος αφού ζητά 1.5 εκ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης για τον νεαρό δεξί μπακ.
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ μάλιστα, προτίθεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον νεαρό αμυντικό με αυξημένες αποδοχές. Επιπλέον, Φατιόν, Γκόλιας και Ντέλετιτς αναμένεται να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους ενώ την πόρτα της εξόδου θα δουν ή την έχουν περάσει ήδη οι Ναζλίδης, Περόνε, Ρέντζας, Λαγός, Λυκούργος, Δερμιτζάκης, Μακρής, Κρίζμαν, Καρατάσιος(πουλήθηκε στον Ολυμπιακό έναντι 400.000 ευρώ). Τέλος, θα προταθεί μείωση συμβολαίου στον Μπόζοβιτς ίσως και στον Λεοζίνιο.

Συμφωνία με δεξί μπακ

Η ΑΕΛ έχει έρθει σε συμφωνία με ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ. Η πρόταση της διοίκησης στον συγκεκριμένο παίκτη είναι τριετούς διάρκειας, οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και λογικά η μεταγραφή του θα ανακοινωθεί, μόλις μείνει ελεύθερος από την ομάδα στην οποία αγωνίζεται.

Με δεδομένη και την παραμονή του Μασούρα, η περίπτωση του Καρανίκα
«παγώνει», αφού οι θέσεις για το δεξί άκρο της άμυνας θα έχουν κλείσει. Εξάλλου, ο νεαρός μπακ έχει πρόταση και από τον Πανιώνιο, και είναι αρκετά πιθανό να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου