CRIMSON NEWS

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Μένει Λαμία ο Τεννές, στον Άρη ο Ερέρα

«Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» λέει ένα ποδοσφαιρικό ρητό.

Στη Λαμία το… άλλαξαν λίγο και το έκαναν «προπονητής που φέρνει επιτυχίες δεν αλλάζει».

Η ομάδα της Φθιώτιδας λοιπόν, την Τρίτη (29/5) ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μπάμπη  Τεννέ που ανέβασε τη Λαμία στη Σούπερ Λίγκα και την διατήρησε στη μεγάλη κατηγορία.

Η ανακοίνωση της Λαμίας.

«Η Λαμία ανακοίνωσε επισήμως το απόγευμα της Τρίτης την επέκταση της συνεργασίας της με τον πολύπειρο προπονητή Μπάμπη Τεννέ, έως το καλοκαίρι του 2019.

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μετά από τη συνάντηση του κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου και του προπονητή κ. Μπάμπη Τεννέ, αποφασίστηκε να συνεχιστεί η επιτυχημένη συνεργασία τους, με σκοπό την ακόμη καλύτερη πορεία της ομάδας στο καινούργιο πρωτάθλημα. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και με την βοήθεια όλων μας να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας και τη νέα χρονιά».


Στην τελική ευθεία μπαίνει για τον Άρη το θέμα του νέου προπονητή, με τον Πάκο Ερέρα να είναι ο «εκλεκτός» του Θόδωρου Καρυπίδη για να διαδεχθεί τον Δημήτρη Σπανό.

Ο Ισπανός κόουτς έφτασε το βράδυ της Τρίτης (29/5) στην Αθήνα και είχε, μάλιστα, μία πρώτη επαφή με τον ισχυρό άνδρα της «κίτρινης» ΠΑΕ.

Οι δυο τους θα τα πουν ξανά την Τετάρτη (30/5) και εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξουν και εξελίξεις.

Σημειώνεται πως ο 64χρονος κόουτς έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Θόδωρο Καρυπίδη

a-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου