CRIMSON NEWS

Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Υποβιβασμός για την ΑΣΑ, νίκη για τον Απόλλωνα!

Ο ΟΦΗ συνέτριψε με 5-0 τη Σπάρτη και στέφθηκε πρωταθλητής στη Football league. Η ομάδα της Λακωνίας σώθηκε, καθώς ο Άρης νίκησε στην Καρδίτσα με 1-0 την Αναγέννηση με γκολ στο 92′ και την «έριξε» στη Γ’ εθνική.

Στην ισοβαθμία μεταξύ Σπάρτης και Αναγέννησης Καρδίτσας, οι Λάκωνες υπερτερούν, καθώς έχουν κερδίσει με 2-0 στην έδρα τους, ενώ ηττήθηκαν με 1-0 στη Καρδίτσα.

Με το γκολ που έκρινε την παραμονή να έρχεται στις καθυστερήσεις, όταν η ομάδα της Θεσσαλονίκης σκόραρε από τη «βούλα» με τον Λώττα. Ένα γκολ που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών των γηπεδούχων, οι οποίοι κάνουν λόγο για οφ-σάιντ στην αρχή της φάσης.

Πρωταθλητής ο ΟΦΗ, σώθηκε η Σπάρτη

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Οι Κρητικοί συνέτριψαν τη Σπάρτη με 5-0 και πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τους Λάκωνες να πανηγυρίζουν και αυτοί την παραμονή τους στην κατηγορία λόγω… Άρη.

Οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ στο 11’ με πλασέ του Μάνου, έπειτα από πάσα του Κουτσιανικούλη. Ο φορ του ΟΦΗ πέτυχε ένα ακόμα γκολ στο 25’ με βολ-πλανέ έξω από την περιοχή.

Στις αρχές της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 65’ ο Κουτσιανικούλης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή. Τρία λεπτά μετά ο Μάνος πέτυχε χατ-τρικ με πλασέ από πάσα του Κοιλιάρα. Και στο 71’ ο Παπαστεργιανός με σουτ από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Λεάλ (69’ Πουρτουλίδης), Βουό, Μάνος (71’ Περογαμβράκης), Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Κοιλιάρας (74’ Μονιάκης), Μπολάκης, Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης.

ΣΠΑΡΤΗ (Οικονόμου, Αποστολάκος): Μπακοδήμος, Καζβιρόπουλος, Κωστάκης (67’ Μπέζας), Μουζακίτης, Κολτσίδας, Βοσνακίδης, Γραικός (59’ Ρούμπος), Τσιόφου, Σάββα, Οικονομόπουλος, Δοδοντσάκης.

Στη Γ’ εθνική η Καρδίτσα με γκολ στο 92’!

Απίστευτο φινάλε στην Καρδίτσα, με την Αναγέννηση να κρατάει με νύχια και με δόντια τον βαθμό της παραμονής, αλλά τον Άρη να παίρνει τη νίκη στην τελευταία φάση του αγώνα. Στο 92’ ο Γκέκας ανέτρεψε τον Πασά, ο διαιτητής Αντωνίου έδειξε σωστά το σημείο του πέναλτι, ο Λώττας ευστόχησε για το 0-1 και οι Θεσσαλοί υποβιβάστηκαν στη Γ’ εθνική.

Το γκολ του μέσου του Άρη ξεσήκωσε έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο και τον κόσμο της Αναγέννησης. Οι γηπεδούχοι θεωρούν ότι στην αρχή της φάσης υπήρξε οφ-σάιντ του Πασά, με αποτέλεσμα να γίνει επίθεση προς τον διαιτητή και τον βοηθό. Προφανώς και η απόφαση δεν άλλαξε και το 0-1 έστειλε την Αναγέννηση στη Γ’ εθνική.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καραγιάννης, Κωνσταντινόπουλος, Τζέκος, Βατουσιάδης, Μπιτέλης, Πλαβούκος (91’ Μπούσδρας), Σταματάκης, Πλούμης (58’ Ντάγκρας), Σουντουρά, Χαντζάρας.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Νίκιτς, Μπούρμπος (46’ Κλιγγόπουλος), Μαραγκός, Τσουμάνης, Μουμίν, Παυλίδης (83’ Χαντί), Μπαργκάν (64’ Λώττας), Πασάς, Κανακούδης, Μπαστακός.

Ο Απόλλων Λάρισας κέρδισε την ΑΕ Καραισκάκης με 3-1 έχοντας ως σκόρερ τους Κανούλα, Μαυριά και Παπαζαχαρία. Για την ομάδα της Άρτας σκόρερ ήταν στο 0-1 ο Ψιάνος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου