CRIMSON NEWS

Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Φινάλε με ισοπαλία για την ΑΕΛ!

Φινάλε με ισοπαλία για την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα για φέτος αφού το αποτέλεσμα ήρθε 1-1. Ένα μέτριο ματς που είχε ωστόσο κάποιες καλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Στα συν του αγώνα η χρησιμοποίηση του Σουλούκου για μισή ώρα περίπου πηγαίνοντας αρκετά καλά στην θέση του γκολκίπερ. Σκάουτερ γερμανικής ομάδας βρέθηκε στο γήπεδο ενώ η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαρίστησε Ναζλίδη και Περόνε για την προσφορά τους αφού αποχωρούν ως γνωστόν από το ρόστερ.
Πρώτη καλή στιγμή στο 3΄ όταν ο Μιλοσάβλιεβιτς σέντραρε παράλληλα ο Μλαντένοβιτς δεν πρόλαβε για χιλιοστά την μπάλα με αποτέλεσμα να καταλήξει άουτ. Στο 10΄ ο Βασιλαντωνόπουλος δέχτηκε την μπαλιά-τρύπα από τον Ανιέτε πλάσαρε δυνατά ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε την μπάλα. Στο 15΄ ο Ντέλετιτς  σούταρε μέσα από την περιοχή η μπάλα βρήκε στα πόδια του Αναστασιάδη  και πήγε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό ο Μασούρας σέντραρε ο Μελισσάς απέκρουσε ασταθώς την μπάλα αλλά ο Αγκάνοβιτς σούταρε ψηλά άουτ. Στο 26΄ ο Αγκάνοβιτς αφού πέρασε Όμο και Ασίγκμπα  πάσαρε στον Ντέλετιτς που σέντραρε όμως η κεφαλιά του  Κροάτη πέρασε άουτ. 

Στο 48΄ ο Πίτι εκτέλεσε φάουλ ωστόσο ο Θεοδωρόπουλος  έπεσε έγκαιρα στην γωνία του και απέκρουσε την μπάλα. Στο 58΄ο Μασούρας κοντρόλαρε την μπάλα βγήκε σε θέση τετ-α-τετ πλάσαρε αλλά ο Μελισσάς απέκρουσε θεαματικά την μπάλα. Μπαλιά του Ντέλετιτς στο 67΄ ο Μασούρας πλάσαρε ψιλοκρεμαστά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 77΄ εναλλαγή  της μπάλας μεταξύ Περόνε Λεοζίνιο και Μλαντένοβιτς όπου ο τελευταίος σούταρε με τον Μελισσά να αποκρούει σε κόρνερ. Στο 80΄ο Τσούκαλος αφού πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Σουλούκου πλάσαρε σε κενή εστία κάνοντας το 0-1. Στο 83΄ κάθετη πάσα του Περόνε στον Μλαντένοβιτς που πάσαρε στον Ντέλετιτς που έκανε το 1-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου