CRIMSON NEWS

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Προτιμά ΑΕΛ ο Φριουί, θέλει Ιμπραΐμί!

Είναι δεδομένο πως η ΑΕΛ βρίσκεται σε μεταγραφικό οργασμό αφού θέλει όσο το δυνατό πιο γρήγορα να κλείσει τα ανοιχτά μέτωπα. Όπως μπορείτε να δείτε στην διπλανή  φωτογραφία τα μέσα της Αλγερίας αναφέρουν πως ο Φριουί, μεταγραφικός στόχος των Βυσσινί έχει ως προτεραιότητα την Ελλάδα και την ΑΕΛ και σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά τότε και μόνο θα υπογράψει σε ομάδα της Αλγερίας. Μάλιστα ο τίτλος είναι "Aν ο Frioui δεν πάει στην Ελλάδα, θα υπογράψει στην JSK".
Είναι ευνόητο λοιπόν πως η περίπτωση του αποκτά πολλούς πόντους προκειμένου σύντομα να κλείσει η υπόθεση του θετικά.
Επίσης, η ΑΕΛ θέλει να συμφωνήσει και με άλλον επιθετικό που να έχει εμπειρία και πολλά γκολ στην καριέρα του. Σύμφωνα με το crimson scorer,   ο παίκτης που "κοιτάζει" η Α.Ε.Λ. είναι ο υψηλόσωμος επιθετικός (με το "φαρμακερό" δεξί πόδι που διαθέτει) Besart Ibraimi (Μπεσάρτ Ιμπραΐμί).

Ο γεννημένος στις 17 Δεκεμβρίου του 1986 (ετών 31) άσος έχει ύψος 1.86 και είναι 76 κιλά.
Είναι εν ενεργεία διεθνής και αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια Σκοπίων την Shkendija Tetovo ενώ εκτός από φορ αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία και στα δύο άκρα της επίθεσης.

Ο Besart Ibraimi (Μπεσάρτ Ιμπραΐμί) που αγωνίζεται από το 2015-16 στην Shkendija Tetovo, σε 73 συμμετοχές έχει πετύχει 51 γκολ!

Το μοναδικό "πρόβλημα" που προσπαθεί να επιλύσει ο Αλέξης Κούγιας είναι ότι δεν είναι ελεύθερος έχοντας συμβόλαιο και του χρόνου με την Shkendija Tetovo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου