CRIMSON NEWS

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Δύσκολα για Νταρφαλού, κοντά σε Φριουί!

Η ΑΕΛ ήταν γνωστό πως εδώ και καιρό συζητούσε και κηνυγούσε περιπτώσεις επιθετικών από την Αλγερία.
Η ΑΕΛ λοιπόν  προσπαθεί να αποκτήσει σύμφωνα με πληροφορίες δύο Αλγερινούς επιθετικούς, τον Ουσαμά Νταρφαλού και  τον Σαμί Φριουί.

Ο Ουσαμά Νταρφαλού πέτυχε 18 γκολ σε 27 ματς κι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Αρμπαά και το 2015 πήγε στην USM Αλζέρ τη φανέλα της οποίας φορούσε μέχρι πρότινος. Ωστόσο, όπως βλέπετε και στην διπλανή φωτογραφία ο Αλγερινός επιθετικός σύμφωνα με την Leo Βuteur αθλητική εφημερίδα της χώρας βρίσκεται κοντά στην Φίτεσσε(|με 35.000 ευρώ μισθό) ενώ ενδιαφέρθηκε και το Αμβούργο για τον ίδιο! Καταλαβαίνει ο καθένας λοιπόν εύκολα πως αναφερόμαστε σε μια  πολύ δύσκολη περίπτωση για τους Βυσσινί πλέον.



Ο Φριουί από την άλλη φαίνεται πως είναι πιο εύκολο για να βγει εκτός της Αλγερίας για πρώτη φορά,πέτυχε 16 γκολ σε 29 ματς (δεύτερος σκόρερ) με τη φανέλα της Μπλιντά τη σεζόν που μόλις τελείωσε στο πρωτάθλημα της αφρικανικής χώρας. Γεννήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου του 1991 στο Κουμπά και ξεκίνησε την καριέρα του από την USM Αλζέρ. Εκεί κάθισε μέχρι το 2015 μεσολαβούντος ενός δανεισμού στην Ελ Χάρας. Το 2015 μετακόμισε στην Μπεζάια και το 2016 ενσωματώθηκε στην Μπλιντά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου