CRIMSON NEWS

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

To "παλεύει" η Κέρκυρα, κέρδισε ο Πανιώνιος!

Της έχει πάρει τον αέρα. Ο Πανιώνιος αν και ζορίστηκε δεν... στραβοπάτησε κόντρα στη Λαμία και χάρη σε γκολ του Λάμπρου με πέναλτι στο 80' πήρε τη νίκη 1-0 και διατηρήθηκε στην 5η θέση.

Κάκιστο το πρώτο ημίχρονο. Η δυνατή βροχή δυσκόλεψε αρκετά και τις δύο ομάδες, που δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός ήταν πολύ καλύτερος αφού ο Τεννές ανέβασε την ομάδα του στο γήπεδο. Τα πάντα κρίθηκαν στο 79΄όταν ο Παπαδόπουλος ανέτρεψε τον Λάμπρου εντός περιοχής, ο ρέφερι έδειξε σωστά την άσπρη βούλα και ο επιθετικός των κυανέρυθρων ευστόχησε χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Έτσι, ο Πανιώνιος έφτασε τους 31 βαθμούς και θα διατηρηθεί σίγουρα στην 5η θέση και μετά το τέλος της 21ης αγωνιστικής. Στην 13η με 20 έμεινε η ομάδα της Φθιώτιδας.

Αγκαλιά με μια τεράστια νίκη βρέθηκε η Κέρκυρα στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη, αλλά ο Τριάδης με τον Κάστρο που μπήκαν ως αλλαγή χάλασαν τα σχέδια των «Φαιάκων».

Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη με εξαιρετική παρουσία στο β' ημίχρονο προηγήθηκε στο 64' με γκολ του Επστάιντ (φάση η οποία είχε αρχίσει από οριακή θέση οφσάιντ), έχασε ευκαιρίες και για άλλα γκολ και τελικά τιμωρήθηκε για την αστοχία στην τελευταία φάση του αγώνα.

Στο 93' ο Τριάδης έβγαλε σέντρα ακριβείας στον Κάστρο, που με πολύ δύσκολη κεφαλιά και περιστροφή του σώματός του έστειλε την μπάλα να... αναπαυθεί στα δίχτυα της εστίας του Γιαννακόπουλου, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.
sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου