CRIMSON NEWS

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

"Σούπερ" εμφάνιση και νίκη για τον Απόλλωνα!

Nίκη με πολύ καλή εμφάνιση για τον Απόλλωνα απέναντι στον Κισσαμικό που προέρχονταν από ένα σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων με σκορ 2-0. Από την άλλη ο Απόλλων συνεχίζει απτόητος το νικηφόρο σερί του κάνοντας μια ακόμη καλή εμφάνιση. Καλύτερος όλων ο Μαυριάς που δικαιούται ευκαιρίας στην Σούπερ Λίγκα, πολύ καλά πήγε ο Κακάμης στην πρώτη του εμφάνιση ενώ και οι υπόλοιποι δεν υστέρησαν. Άρωμα ΑΕΛ στο γήπεδο με τον Σάκη Παπαβασιλείου να δίνει το παρόν σαν προπονητής του Καραισκάκη, ο Απόστολος Λεκίδης προπονητής τερματοφυλάκων της κρητικής ομάδας όπως και ο Σταύρος Διαμαντόπουλος.
Στο 11΄  λεπτό στην πρώτη καλή ευκαιρία του Απόλλωνα  ο Μαυριάς εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Λαζαρίδη και ο Ανδρέου έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Στο 33΄ ωραία ενέργεια του Κακάνη σέντραρε ο Μαυριάς έκανε την προβολή ο Λαζαρίδης απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 37’ άλλαξαν την μπάλα Παπαζαχαρίας Καρακατσάνης και ο τελευταίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Απίστευτο γκολ στο 38΄ από τον Μαυριά που έκανε το σουτ από τα 30 μέτρα με την μπάλα να καρφώνεται στο «παραθυράκι» του Λαζαρίδη  κάνοντας το 2-0.
 Στο 51΄ ο Μαυριάς σούταρε μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε άουτ από πλεονεκτική θέση.  Στο 60΄ ο Ανδρέου έκανε το λάθος ο Χαλκιαδάκης πλάσαρε ασθενώς ο Παιτέρης μπλόκαρε εύκολα. Στο 70΄ο  Χατζής παρολίγο να κάνει το μοιραίο λάθος  αφού πήρε την μπάλα ο Σελινιωτάκης ο οποίος πλάσαρε άουτ. Στο 72΄ ο Αγρόδημος σέντραρε ο Τσιλούλης πήρε την κεφαλιά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 74΄ ο Σουλίδης έκανε την προβολή όμως δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα.
Aπόλλων Λ.: Παϊτέρης, Κουρτεσιώτης(91΄Δημολιός), Παπαζαχαρίας, Ανδρέου, Αγρόδημος, Χατζής, Μαυριάς, Τσιλούλης, Κανούλας, Καρακατσάνης(66΄ Σουλίδης), Κακάνης(70 λ.τ Σουλίδης)
Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Παντελάκης, Φουάσης, Ζιούλης, Σάλιακας, Σελινιωτάκης, Γκίνι(78΄Τασουλής), Χαλκιαδάκης, Αποστολίδης, Ξύδας, Λεό(61΄Νικολτσής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου