CRIMSON NEWS

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Κακή ΑΕΛ έχασε από τον ΠΑΟ!


Κακή εμφάνιση από την ΑΕΛ που δέχθηκε την ήττα από τον ΠΑΟ με 0-1. Άνωθρη και ακίνδυνη επιθετικά η ΑΕΛ έδωσε το δικαίωμα στον ΠΑΟ να κυριαρχήσει σε όλα τα επίπεδα. Είναι δεδομένο πως οι Βυσσινί πρέπει να βελτιωθούν αρκετά στην συνέχεια για να μην κινδυνέψουν.Δικαιολογημένες οι  αποδοκιμασίες του κόσμου  που καλούσε τον Φυντάνη να παραιτηθεί ενώ ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ για την κακή διαιτησία του Στυλιάρα.
Ο Τζανδάρης έκανε την βαθιά μπαλιά, ο Δώνης πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω και έδωσε ουσιαστικά την ασίστ στον Λουντ, ο οποίος με εξαιρετικό τελείωμα στην κίνηση νίκησε τον Μπόζοβιτς για το 1-0 στο 17.   
Στο 48΄ο Μιλοσάβλιεβιτς πάσαρε στον Κρίζμαν και εκείνος σούταρε παράλληλα με τον Οικονόμου να διώχνει σε κόρνερ. Μεγάλη ευκαιρία στο 54΄για τον ΠΑΟ που με τον Δώνη μπήκε στην περιοχή σούταρε ο Μπόζοβιτς ήταν στην κατάλληλη θέση και μπλόκαρε την μπάλα. Στο 87΄ ο Κρίσμαν πήρε την κεφαλιά από σέντρα του Μασούρα η μπάλά έφυγε λίγο άουτ.   
AEΛ:Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς,Γκόικοβιτς(61΄Γκόλιας), Φατιόν, Λαγός(46΄Αγκάνοβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης, Μασούρας,Κρίζμαν,Γουάλας

ΠΑΟ:Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κάτσε, Δώνης,Αυλωνίτης,Λουντ, Οικονόμου, Τζανδάρης,Χατζηγιοβάνης(74΄ Στάϊκος), Κουλιμπαλί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου