CRIMSON NEWS

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

"Ευχαριστούμε..."

Aνακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Δήμο Λαρισαίων και προσωπικά τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Πάνο Σάπκα, αλλά και το Δ.Σ. του Αμπελωνιακού εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Α) Τον Δήμο Λαρισαίων και προσωπικά τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ.Πάνο Σάπκα, για την παραχώρηση της αίθουσας του θεάτρου ΟΥΗΛ, όπου το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε για όλα τα μέλη των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας, το σεμινάριο της Sportradar, όπως απαιτείται από τα κριτήρια αδειοδότησης της ΕΠΟ. Είναι ιδιαίτερο σημαντικό για εμάς να αισθανόμαστε ότι η δημοτική αρχή είναι στο πλευρό μας και στο πλευρό κάθε σωματείου που υπηρετεί τον λαρισινό αθλητισμό, προσφέροντας ό,τι είναι θεσμικά και ανθρωπίνως δυνατό.

Β) Το Δ.Σ. του σωματείου του Αμπελωνιακού και προσωπικά τον πρόεδρό του κ.Τάσο Μαυρίδη, για την παραχώρηση του γηπέδου του Αμπελώνα, όπου χρειάστηκε να πραγματοποιηθεί η χθεσινή προπόνηση της ομάδας μας, λόγω καιρικών συνθηκών. Ευχόμαστε, δε, στην ομάδα του Αμπελωνιακού να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει, υπηρετώντας επίσης απ’ το δικό της μετερίζι το λαρισινό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου