CRIMSON NEWS

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Την "ξελάσπωσε" ο Ντέλετιτς!

Την νίκη και την οριστική παραμονή στην Σούπερ Λίγκα κατάφερε να πάρει η ΑΕΛ απέναντι στον Πλατανιά. Η ΑΕΛ είχε να αντιμετωπίσει το άγχος και την πίεση του αποτελέσματος. Την ξελάσπωσε ο Ντέλετιτς που άλλαξε την εικόνα επιθετικά της ομάδας. Ρόλο στην μέτρια εμφάνιση έπαιξε και ο κακός αγωνιστικός χώρος ύστερα από την βροχή που έπεφτε συνεχώς στην διάρκεια του αγώνα. Λανθασμένη η χρησιμοποίηση του Μασούρα ως δεξί εξτρέμ και η μη χρησιμοποίηση κανονικού φορ στην ενδεκάδα. Πολύ καλοί οι Ντέλετιτς, Περόνε, Αγκάνοβιτς ενώ χρειάζονται ανάσες οι Ναζλίδης και Μασούρας.
Στο 2΄ ο Αγκάνοβιτς δέχθηκε την σέντρα από τον Ρέντζα πήρε την κεφαλιά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ στο 20΄ όταν ο Ναζλίδης μπήκε στην περιοχή σούταρε από τα δεξιά σε πλεονεκτική θέση όμως ο τερματοφύλακας των Χανιωτών απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 26΄  ο Ενσικουλού πλάσαρε ύστερα από αντεπίθεση ο Μπόζοβιτς απέκρουσε σε  κόρνερ.
Στο 50΄ ελίχθηκε στους αντιπάλους του ο Αγκάνοβιτς σούταρε όμως αδύναμα έξω από την περιοχή.  Στο 68΄ ο Ντέλετιτς "έλυσε" τον γόρδιο δεσμό αφού έγινε ωραίος συνδυασμός με τον Ναζλίδη πλάσαρε από τα δεξιά στην αριστερή γωνία και έκανε το 1-0. Τετ- α-τετ του Ντέλετιτς δύο φορές ο γκολκίπερ του Πλατανιά του είπε "όχι" δύο φορές.

AEΛ:Μπόζοβιτς,Ρέντζας(46΄ Ντέλετιτς),Ζίζιτς, Γκόλιας, Λαγός(62΄ Περόνε),Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς, Κρίζμαν,Γουάλας,Ναζλίδης(73΄Λεοζίνιο), Μασούρας

Πλατανιάς:Κάγιτς, Πλιάτσικας, Ντικαμονά, Πετρόπουλος(81΄ Κασάλιτσα), Καρυπίδης,Στάμου(72 Ουντότζι), Σκαρντέλι(51΄Στανισάβλιεβιτς), Δημούτσος,Περντόμο,  Ενσικουλού




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου