CRIMSON NEWS

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Aνακοίνωση της ΑΕΛ για το ματς με τον Ερμή

 Πολύ μεγάλα παράπονα από τον διαιτητή Παγώνη είχε η ΑΕΛ  στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ερμή Αγιάς, ωστόσο στο τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την έτερη ομάδα της Λάρισας που αγωνίζεται στην Α2.

Αναλυτικά:

«Μία κακή διαιτησία δεν είναι είδηση και μπορεί να συμβεί στον καθένα. Μια καθοριστικά κακή διαιτησία σε έναν κρίσιμο αγώνα, είναι κάτι λιγότερο σύνηθες αλλά και δικαιολογείται.

Αυτό που δεν μπορεί να εξηγηθεί και φυσικά ούτε να δικαιολογηθεί είναι η συμπεριφορά του διαιτητή Παγώνη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο με αποκορύφωμα τις ύβρεις, τις χυδαιότητες και προσπάθεια επίθεσης σε μέλος της ομάδας μας που διαμαρτυρήθηκε εντόνως, επικαλούμενος μάλιστα ποδοσφαιρικό αφεντικό λέγοντας: «σας μπιπ ο τάδε».

Για όλα αυτά, αφού δεν τόλμησε να γράψει τίποτα στο φύλλο αγώνα, παρά μόνο να καλέσει από την Λάρισα δυνάμεις της ΟΠΚΕ, θα ενημερωθούν με έγγραφη αναφορά η ΚΕΔ και η ΕΟΚ, οι οποίες θα ερωτηθούν και για το το καθεστώς και την αιτιολογία που ο συγκεκριμένος διαιτητής συνεχίζει να ορίζεται σε αγώνες.

Η ΑΕΛ παρά την πικρία της ήττας θέλει να συγχαρεί τον Ερμή Αγιάς για τη νίκη, να ευχαριστήσει την διοίκηση του συλλόγου για την φιλοξενία και να ευχηθεί καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου