CRIMSON NEWS

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Νίκες για ΑΕΚ και Παναιτωλικό!

Μέταλλο απ’ αυτό που φτιάχνονται οι πρωταθλήτριες έδειξε η ΑΕΚ!

Αν και ζορίστηκε από τον δυνατό Αστέρα, η «Ένωση» κατάπιε όλες τις αντιξοότητες και πανηγύρισε τεράστια νίκη με 1-0.

Παρόλο που ο Αραούχο έχανε ανεπανάληπτες ευκαιρίες (με μια εξ αυτών να βάζει υποψηφιότητα για την πιο κραυγαλέα της σεζόν) και ο εκπληκτικός Αθανασιάδης με τα δοκάρια του (2) τη σταμάτησαν σε πολλές περιπτώσεις, η ομάδα του Χιμένεθ πήρε το τρίποντο-χρυσάφι με καθαρό πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου.

Πολύ καλός στο ντεμπούτο του ο Χουλτ, είχε καθοριστική συμβολή (όπως και ο εξαιρετικός Γκάλο) στην επικράτηση των «κιτρινόμαυρων», που τους ξανάφερε -έστω και εν αναμονή του αγώνα του ΠΑΟΚ- στην κορυφή της βαθμολογίας.

«Καθάρισε» με τις γκολάρες του Ρόσα ο Παναιτωλικός, ακόμα πιο μεγάλα ζόρια για τον Πλατανιά.

Η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε 3-0 στην έδρα της και έφθασε τους 23 βαθμούς, πηγαίνοντας στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Στους δέκα βαθμούς παρέμειναν οι Κρητικοί, και συνεχίζουν να πλησιάζουν στην Football League.

To σκορ άνοιξε ο Ρόσα στο 7’ με πανέμορφο σουτ και στο 87’ με τηλεκατευθυνόμενη γκολάρα (ένα από τα καλύτερα του φετινού πρωταθλήματος) έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, ενώ το 2-0 είχε κάνει ο Τσοκάνης στο 57ο λεπτό. Το ματς θα μπορούσε να είχε κυλήσει εντελώς διαφορετικά, αν στο 29’ είχαν σκοράρει οι φιλοξενούμενοι που έχασαν τριπλή ευκαιρία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου