CRIMSON NEWS

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Oι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη

Oι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη μετά το ματς με τον Λεβαδειακό. Αναλυτικά:

 «Ξέραμε ότι είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί αντιμετωπίζαμε μια καλή ομάδα που έχει παίκτες καλούς και ικανούς σε ποιότητα και ποσότητα, αλλά και έναν πολύ καλό προπονητή. Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες δίκαια βρίσκονται ψηλά βαθμολογικά και ετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε για το παιχνίδι.

Σήμερα είμαι στεναχωρημένος γιατί έπρεπε να κερδίσουμε. Στο πρώτο μέρος το γρήγορο πέναλτι που έφερε ο κ. Σιδηρόπουλος ανέβασε τον αντίπαλο και μας δημιούργησε εκνευρισμό. Όσον αφορά το πέναλτι δεν θέλω να το σχολιάσω, γιατί δεν υφίσταται.

Στο ημίχρονο είπα στα παιδιά να κρατήσουμε το σκορ όπως είναι και με τις αλλαγές να ισοφαρίσουμε και να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για νίκη.

Έπρεπε να διαχειριστούμε και τις κίτρινες κάρτες. Όλα πήγαν καλά χάρη στις αλλαγές, ισοφαρίσαμε, είχαμε και δοκάρι, ενώ στο τέλος και οι δύο ομάδες μπορούσαν να σκοράρουν.

Πήραμε τουλάχιστον έναν βαθμό, αλλά βάσει εικόνας και δυσκολίας μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερο. Ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία τον Λεβαδειακό».

Για την αποβολή του Ηλιάδη σημείωσε τα εξής: «Απ’ ό,τι πληροφορήθηκα είπε κάτι στον διαιτητή και του έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα. Δεν ξέρω ακριβώς τι του είπε, αλλά θεωρώ ότι οι διαιτητές, άσχετα αν είναι ο κορυφαίος, πρέπει να μπαίνουν στη διαδικασία των παιδιών για το τι έγινε μέσα στο παιχνίδι και να μπορούν να το δικαιολογήσουν. Το οποίο ως γεγονός όμως το θεωρώ απαράδεκτο από τον ποδοσφαιριστή μας, γιατί όταν τελειώνει ένα παιχνίδι δεν κάνεις τίποτα και κοιτάμε το επόμενο. Οποιαδήποτε απουσία είναι σημαντική για μας, γιατί κανείς δεν περισσεύει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου