CRIMSON NEWS

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Νίκη και στην Κοζάνη…

 


Του Σωτ. Κέλλα Εφ.Ελευθερια


«Αν νικήσουμε και στην Κοζάνη τότε θα πάρει μεγαλύτερη αξία η νίκη μας επί της Αναγέννησης Καρδίτσας» είπε ο τεχνικός της ΠΑΕ ΑΕΛ Παύλος Δερμιτζάκης στους παίκτες, ενώ τόνισε ότι στο παιχνίδι της Καρδίτσας με την Αναγέννηση Καρδίτσας (νίκη των «βυσσινί» με 2-0) θα μπορούσαν να είχαν πετύχει πιο εύκολα γκολ από το ξεκίνημα του αγώνα αναφερόμενος στις πολλές ευκαιρίες, ενώ στάθηκε λίγο και στο τέλος του παιχνιδιού που υπήρχε χαλάρωση και δόθηκε η ευκαιρία στην Αναγέννηση Καρδίτσας να μπει στο παιχνίδια, αφού στο 0-2 είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία στο 89’.



Πάντως τους συνέστησε να μην υπάρχουν διαρροές των ομιλιών του, αλλά και γεγονότων που συμβαίνουν στην ομάδα (όπως είχε γίνει πριν τον αγώνα ΑΕΛ-Μακεδονικού, που δεν γράφτηκε βέβαια…).

Η ομάδα της ΑΕΛ συνεχίζει προετοιμασία της για τον αγώνα της Κυριακής όπου στη διάθεση του προπονητή δεν θα είναι ο Όγκμποε και ο Νίνο που έχουν προβλήματα τραυματισμού, ενώ βρήκε ουσιαστικά το σχήμα της ομάδας αφού απέδωσε πολύ καλά με τον Πεντρόσο σέντερ φορ, αλλά και οι  αλλαγές βοήθησαν σημαντικά.

Τέλος ο Αντράντα είναι πολύ πιθανόν να γίνει μόνιμος κάτοικος Ελλάδας, με πολλές πιθανότητες η επιλογή της πόλης να είναι η Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου