CRIMSON NEWS

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Συζητήσεις για την ΕΡΤ και οικογενειακό διπλό…


 Στα αποδυτήρια της ΑΕΛ οι σκέψεις των παικτών είναι στον αγώνα με τον Λεβαδειακό στις 26 Νοεμβρίου στη Λιβαδειά, αλλά συζητήσεις έγιναν και για την ...ΕΡΤ, με αφορμή σχετικά ρεπορτάζ και το πότε θα καταβληθούν τα χρήματα που αναμένεται να δώσουν βαθιά ανάσα σε όλες τις ομάδες.



Πληροφορίες θέλουν το θέμα να συζητήθηκε και με τον οικονομικό υπεύθυνο Τάσο Χριστακόπουλο, ο οποίος έχει γνώση των οικονομικών δεδομένων.

Ως γνωστόν, η Super League 2, μετά το εξώδικο που έστειλε στο κρατικό κανάλι, ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις της, ώστε να προασπίσει τα συμφέροντά της.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να εκδοθεί διαταγή πληρωμής του μπόνους της περασμένης σεζόν, το οποίο η ΕΡΤ εξακολουθεί να αγνοεί, επικαλούμενη την έρευνα για το παράνομο στοίχημα.

Το ποσό ανέρχεται περίπου στις 600.000 ευρώ και η διοργανώτρια δεν σκοπεύει να κάνει πίσω, μέχρι η ΕΡΤ να τακτοποιήσει τις οφειλές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επόμενη κίνηση θα είναι η καταγγελία της σύμβασης ανάμεσα στις δύο πλευρές. ΕΡΤ και SL2 έχουν τριετές συμβόλαιο, βάσει νόμου για τα τηλεοπτικά, το οποίο η ΕΡΤ τερμάτισε με δική της απόφαση μετά τον πρώτο χρόνο.

Συναντήθηκαν στο μεταξύ ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού και πρόεδρος της ΕΠΑΘΛΑ Γιώργος Μαυρωτάς και με αντιπροσωπεία της Super League 2 και παρουσία του προέδρου της Λίγκας, Πέτρου Μαρτσούκου στη Γ.Γ.Α. Εκεί τονίστηκε ότι ούτε ένας φάκελος από το φετινό Πρωτάθλημα ήρθε από την sportradar, ενώ θετικές ήταν και οι επισημάνσεις από τον ΠΣΑΠΠ για τη διοίκηση του Μαρτσούκου.


 


ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΠΛΟ

Στο καθαρά αγωνιστικό, σήμερα ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης έχει προγραμματίσει το πρωί προπόνηση, ενώ αύριο θα γίνει οικογενειακό διπλό στο οποίο δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Σάρατε και Όγκμποε (πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί με τον Λεβαδειακό).

Επίσης ο Νίνο έχει μπει σε προπονητικό πρόγραμμα, αλλά δεν ξέρουμε αν ο Δερμιτζάκης θα ρισκάρει τη συμμετοχή του στο αυριανό οικογενειακό διπλό που θα γίνει στις 11 το πρωί στο Ael Fc Arena.

πηγή: ελευθερια εφημεριδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου