CRIMSON NEWS

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΛ

 


Η ομάδα μας μετά και την εντός έδρας νίκη με τον ΠΑΟΚ Β’ ξεκίνησε την Τρίτη, έχοντας ρεπό Κυριακή και Δευτέρα, με σταδιακή ενεργοποίηση και προπόνηση μεγάλων σχέσεων και παιχνίδια κατοχής. Η ΑΕΛ με καθημερινές νέες προσθήκες στο πρόγραμμα προετοιμάζεται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, θέλοντας να εκμεταλλευθεί το μεγάλο διάστημα μέχρι το παιχνίδι της Λιβαδειάς, πραγματοποιώντας με όρους ποδοσφαιρικούς μια μίνι προετοιμασία.


Χθες έγιναν επίσης εργομετρικά τεστ φυσικής κατάστασης στους ποδοσφαιριστές για να αποτυπώσουν το επίπεδο όλων και τί θα χρειαστεί να προσέξει η ομάδα και να βελτιώσει άμεσα.


Στη σημερινή προπόνηση τακτικά έγιναν δοκιμές κι εκμάθηση άλλων σχηματισμών. Οι ποδοσφαιριστές μας παρακολούθησαν video – ανάλυση του τελευταίου αγώνα στο AEL FC ARENΑ δεχόμενοι τις επισημάνσεις του τεχνικού team για τα δυνατά και αδύνατα σημεία της εν λόγω νικηφόρας αναμέτρησης. Ο κ. Δερμιτζάκης είδε να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς και απαιτήσεις ο Νίνο ενώ ο Ογκμπόε θα χρειαστεί λίγες ημέρες ακόμα.


Η τεχνική ομάδα θα παρακολουθήσει τους αντιπάλους, στις 2 αγωνιστικές που η ΑΕΛ δεν συμμετέχει λόγω ρεπό, εφαρμόζοντας ήδη ειδικό πλάνο προπονήσεων ώστε η ομάδα να είναι αυτή που πρέπει χωρίς χαλάρωση ακόμα πιο δυνατή σε δέκα ημέρες στη σημαντική εκτός έδρας αποστολή της.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου