CRIMSON NEWS

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Iσοπαλία για Λεβαδειακό και ΑΕΛ


 Λεβαδειακός και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλες στο ντέρμπι κορυφής του Βορείου Ομίλου της Super League 2.

Λεβαδειακός και ΑΕΛ διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Super League. Οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη όμως τελικά έμειναν στην ισοπαλία με σκορ 1-1. 


Ο Λεβαδειακός μπήκε καλά στο παιχνίδι και στο 9' ο Γιαννιώτας κέρδισε πέναλτι. Ο Νίκας ανέλαβε την εκτέλεση του και αφού ευστόχησε, έκανε το 1-0. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα για την ΑΕΛ ήρθε στο 57' όταν η κεφαλιά του Πεντρόσο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Τελικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με το ωραίο σουτ του Αντράντα δέκα λεπτά αργότερα (67').


Κάπως έτσι ο Λεβαδειακός παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας ωστόσο δεν κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά του από τη δεύτερη θέση. Από την άλλη η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να μειώσει την απόσταση από τους Βοιωτούς ωστόσο έχουν παιχνίδι λιγότερο και έτσι θα έχουν την ευκαιρία να φέρουν τη διαφορά στο -2. 


Οι ενδεκάδες

Λεβαδειακός (Νιόπλιας): Γκροφ, Βήχος, Χάμοντ (62′ Μπελμόντε), Τσάπρας, Ρομό (74′ Νικολιάς), Νίκας (85′ Συμελίδης), Μεχία, Γιαννιώτας (74′ Λούα Λούα), Λιάγκας, Κουάδρα (62′ Πολέττο), Τσελεπίδης.


ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Ηλιάδης, Στάμου (62′ Γιανναράκης), Θ. Παπαγεωργίου, Πλέγας, Μαϊδανός (62′ Νίνο), Κοσσονού (74′ Καλουτσικίδης), Αντράντα, Οτόρμιν (62′ Κ. Παπαγεωργίου), Μαυριάς, Πεντρόσο (82′ Όγκμποε).

sportal.gr

Κακή διαιτησία από τον Συδηρόπουλο με την φάση του πέναλντι της ΑΕΛ να ξεσηκώνει φωνές λόφω οφσαιντ στην αρχή της και η κόκκινη που έδειξε στον Ηλιάδη στη λήξη του παιχνιδιού.Οι «βυσσινί» διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την κίτρινη κάρτα στον Τσελεπίδη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου