CRIMSON NEWS

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Με το μυαλό στον Λεβαδειακό...

 


Με τη σκέψη στον εκτός έδρας αγώνα με τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, οι παίκτες της


ΑΕΛ επανέρχονται σήμερα στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό που τους δόθηκε από τον προπονητή τους, Παύλο Δερμιτζάκη.

Παιχνίδι, βέβαια, που θα διεξαχθεί στις 26 Νοεμβρίου, καθώς αύριο στην εμβόλιμη αγωνιστική και την ερχόμενη Κυριακή 19 Νοεμβρίου οι «βυσσινί» θα κάνουν τα δύο ρεπό τους, διότι έχει αποβληθεί από το Πρωτάθλημα ο Αλμωπός Αριδαίας.

Το ευχάριστο για τον προπονητή της λαρισινής ομάδας είναι πως θα έχει δύο ακόμα επιπλέον λύσεις για το ντέρμπι με τον Λεβαδειακό, αφού σήμερα αναμένεται να μπουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ο Όγκμποε με τον Νίνο, που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών και δεν υπολογίζονταν.

Η ΑΕΛ με προπονητή τον Δερμιτζάκη, ο οποίος έχει στο ενεργετικό του τρεις νίκες με 2-0 σε Καρδίτσα, Κοζάνη και εντός με ΠΑΟΚ Β’, όπως επίσης μία ακόμα κόντρα στον ΠΟΤ Ηρακλή με 1-0, ενώ δύο παιχνίδια στη Μυτιλήνη με τον Αιολικό και στο AEL FC ARENA με τον Μακεδονικό ολοκληρώθηκαν ισόπαλα 1-1, επανέκαμψε.

Δείχνει, λοιπόν, μια σταθερότητα, μια σοβαρότητα και αυτό είναι το ζητούμενο, ενώ το γεγονός πως στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις δεν δέχθηκε γκολ θεωρείται πολύ σημαντικό για τη δύναμη που έχει και στο αμυντικό κομμάτι.

Ο αγώνας στη Λιβαδειά σε δύο εβδομάδες αναμφισβήτητα δεν είναι όλη η χρονιά, όμως με νίκη αφενός η ΑΕΛ θα πλησιάσει ακόμα περισσότερο τον αντίπαλό της και αφετέρου θα δείξει πως μπορεί να δώσει τη μάχη τής ανόδου μέχρι το τέλος, μέσα από τα πλέι οφ που θα ακολουθήσουν.

Σε κάθε περίπτωση προς το παρόν ο Παύλος Δερμιτζάκης θα προσπαθήσει όλο αυτό το διάστημα να διορθώσει τις όποιες αδυναμίες εντόπισε και από την άλλη πλευρά να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται και οι παίκτες που δεν αγωνίζονται στο βασικό σχήμα.

*Τα επόμενα παιχνίδια της ΑΕΛ μέχρι να ολοκληρωθεί ο πρώτο γύρος στον Α’ Όμιλο της Super League 2 έχουν ως ακολούθως:

9η 15/11/2023 Ρεπό: ΑΕΛ (εμβόλιμη)

10η 19/11/2023 Ρεπό: ΑΕΛ

11η 26/11/2023 Λεβαδειακός – ΑΕΛ

12η 03/12/2023 ΑΕΛ – Νίκη Βόλου

13η 10/12/2023 ΑΕΛ – Απόλλων Πόντου

εφημερίδα ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου