CRIMSON NEWS

Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Δικαιώθηκε ο Μαρτσούκος στο Διαιτητικό! Πρόεδρος στην SL2 οριστικά



Ο Πέτρος Μαρτσούκος θα παραμείνει πρόεδρος της Super League 2 καθώς η προσφυγή του Αντώνη Ροκάκη αναφορικά με αρχαιρεσίες του πρώτου απορρίφθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο με ψήφους 4-1.



Ο μεγαλομέτοχος των Χανίων θυμίζουμε ότι είχε αμφισβητήσει ανοιχτά την ήττα του, στις εκλογές ζητώντας να ακυρωθεί το αποτέλεσμα τους. Ετσι σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά την εκδίκαση της έφεσης το δικαστήριο αποφάσισε να απορρίψει το αίτημά του με ψήφους 4-1.


Η ανακοίνωση:


«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.


Απορρίπτει κατά πλειοψηφία την από 9/3/2023 αίτηση – προσφυγή των: α) Αντωνίου Ροκάκη και β) ΠΑΕ Χανιά, κατά της Super League 2 και κατά των από 8/3/2023 αποφάσεων της Εφορευτικής Επιτροπής της Super League 2.


Απορρίπτει ομόφωνα την από 13/3/2023 αίτηση – προσφυγή των: α) Αντωνίου Ροκάκη και β) ΠΑΕ Χανιά, κατά της Super League 2, κατά της από 6/3/2023 απόφασης ανακήρυξης ως υποψηφίου για τη θέση του Προέδρου του ΔΣ κ. Πέτρου Μαρτσούκου και κατά των από 8/3/2023 αποφάσεων της Εφορευτικής Επιτροπής της Super League 2.


Δέχεται ομόφωνα την από 20/3/2023 πρόσθετη παρέμβαση του Πέτρου Μαρτσούκου υπέρ της Super League 2 και κατά των: α) Αντωνίου Ροκάκη και β) ΠΑΕ Χανιά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου