CRIMSON NEWS

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Hττα για τον Ηρακλή Λάρισας από την Νίκη Βόλου


 Η Νίκη Βόλου επικράτησε 1-0 του Ηρακλή Λάρισας και τον άφησε κάτω από τη ζώνη παραμονής χάρη σε γκολ του Γρομήτσαρη.


Με 1-0 επικράτησε του Ηρακλή Λάρισας η Νίκη Βόλου για την 22η αγωνιστική της Super League 2. Το γκολ που χάρησε τη νίκη στην ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πέτυχε ο Γρομητσάρης στο 8′.



Στο πρώτο μέρος η Νίκη μπήκε εξαιρετικά και μετά τη χαμένη ευκαιρία του Σιαφά στο 1′, η Νίκη βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Γρομητσάρη. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γρομητσάρης επωφελήθηκε από την αμυντική ολιγωρία των Λαρισαίων και με πλασέ έκανε το 1-0. Οι κυανόλευκοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 45′ έφθασαν μία ανάσα από το 2-0, όμως το σουτ του Σιαφά μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.


Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό δεν άλλαξε κατά πολύ. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και απείλησαν πρώτοι, αλλά το σουτ του Μιράντα πέρασε άουτ. Στο 63′ και στο 65′ η Νίκη έφθασε μία ανάσα από το 2-0, όμως οι προσπάθειες των Τζιώρα και Κρητικού δεν βρήκαν στόχο. Η ομάδα του “Ελέ” συνέχισε να έχει τον έλεγχο και στο 80′ απείλησε και πάλι με τον Τζιώρα με την μπάλα να περνά εκτός εστίας.




Με το ματς να οδεύει στο φινάλε η Νίκη κέρδισε πέναλτι στην ανατροπή του Κυριακίδη από τον Χατζή με τον Μέτσε να αναλαμβάνει την εκτέλεση, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Το 1-0 υπέρ της Νίκης παρέμεινε έως το τέλος με τους Βολιώτες να παίρνουν τους τρεις βαθμούς.


Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Μπουργάνης, Γρομητσάρης, Αναστασίου (62′ Τζιώρας), Ανδρέου (46′ Δεληζήσης), Τοπαλίδης, Μέτσε, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Ολαϊσόλα (75′ λ.τ Κυριακίδης), Σιαφά (62′ Κάσσος), Μιράντα (62′ Κρητικός).


Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γιαννίτσης, Κάσας (82′ Χρηστίδης), Λούκας Γκαρσία, Κέρι (57′ Τασιούλης), Χατζής, Μπάμης (72′ Συρεγγέλας), Γκουγκούδης, Γκαλίτσιος (82′ Λεσάι), Καμπέρης, Μπόσιο.


Πηγή: regista

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου