CRIMSON NEWS

Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Hττα για τον Ηρακλή Λάρισας




 Το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση επιβεβαίωσε την Πέμπτη (06/04) η Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι Κιτρινόμαυροι πανηγύρισαν την 5η διαδοχική τους νίκη και μείωσαν τη διαφορά από τον Πανσερραϊκό στους 9 βαθμούς, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο. Η ΑΣΑ επικράτησε 2-0 του Ηρακλή Λάρισας.




Σημειώνεται ότι η ΑΣΑ έχει πανηγυρίσει φέτος τρεις νίκες στο AEL FC Arena. Οι δύο προηγούμενες απέναντι σε Νίκη Βόλου και Θεσπρωτού ως τυπικά γηπεδούχος. Φέτος σε 5 αγώνες απέναντι σε ομάδες της Θεσσαλίας έχει το απόλυτο.




Στο 9' από εκτέλεση κόρνερ του Κοζορώνη και κεφαλιά του Γιάκου ο Αθανασιάδης με πλασέ έκανε το 0-1. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Πολίτης στο 45' από ασίστ του Μπούζα.







ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0-2


Σκόρερ: 9' σουτ Αθανασιάδης, 45' σουτ Πολίτης


Δοκάρι: 27' Λαγωνίδης




ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Κάσας, Κέρι, Χατζής, Γκουγκούδης, Καμπέρης, Λαγωνίδης, Μπόσιο, Χριστίδης (73' Τασιούλης), Μπαλαμώτης, Μπάμης.




ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τσέλιος, Δημόπουλος, Γκόλιας, Αναστασόπουλος, Κοζορώνης, Λαγός, Μπούζας (66' Μπάλλας), Γιάκος, Ελιβέλτο, Πολίτης, Αθανασιάδης (66' Μπάτροβιτς).




Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας)


Βοηθοί: Τοροσιάδης, Τσεχελίδης (Μακεδονίας)

πηγή: flnews.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου