CRIMSON NEWS

Τρίτη 11 Απριλίου 2023

AEΛ: Από το ζέσταμα ξεκίνησε ο «θερμός πόλεμος»


 Με τον όρο «Ψυχρός Πόλεμος» έμεινε γνωστός στην ιστορία ο ανταγωνισμός σε γεωπολιτικό, στρατιωτικό και οικονομικό επίπεδο, ανάμεσα σε δύο κύριες ομάδες χωρών (το δυτικό μπλοκ, με ηγέτιδα δύναμη τις ΗΠΑ και το ανατολικό μπλοκ με ηγέτιδα δύναμη την ΕΣΣΔ). Κάτι τέτοιο


έδειχνε να υπάρχει και στις σχέσεις μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων Λάρισας και Βόλου, ξαφνικά μετατράπηκε σε ...θερμός που δεν ήταν μόνο σε επίπεδο φιλάθλων, αλλά ξεκίνησε από το ζέσταμα των δύο ομάδων, της Νίκης Βόλου και της ΑΕΛ.

Στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο Πανθεσσαλικό, στις 18 Νοεμβρίου 2012, μέχρι και κοινή δεξίωση είχε παραθέσει στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ο τότε πρόεδρος της Νίκης Βόλου Ανδρέας Πάτσης. Τελικό αποτέλεσμα τότε 0-0.

Μετά από έντεκα χρόνια, αντί να υπάρχει πρόοδος, υπάρχει οπισθοδρόμηση, η οποία ως αποκορύφωμα είχε τα επεισόδια των οπαδών των δύο ομάδων στο 51’, που έφεραν τη διακοπή του αγώνα,.

Ο «θερμός πόλεμος» μεταξύ των δύο ομάδων ξεκίνησε από το ζέσταμα. Συγκεκριμένα, όταν στο πλαίσιο του fair play αντάλλαξαν οι αρχηγοί των δύο ομάδων τις συνθέσεις, η Νίκη Βόλου έδωσε παραπλανητική, αφού επτά παίκτες ήταν διαφορετικοί απ’ αυτούς που αγωνίστηκαν.

Αυτό έφερε εκνευρισμό στην ομάδα της ΑΕΛ και κατάλαβαν πολύ νωρίς οι παίκτες ότι θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να κερδίσουν το παιχνίδι. Τελικά με πρωταγωνιστή τον Όγκμποε κέρδιζαν με 2-1 τη στιγμή της διακοπής.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί στο γραφείο του αθλητικού δικαστή, ενώ χθες, σε επικοινωνία που είχαμε με τη διοργανώτρια για το αν μπορούμε να έχουμε τα αναγραφέντα στο φύλλο αγώνα, η απάντηση ήταν πως είναι στην Πειθαρχική Επιτροπή και δεν μπορεί να δοθεί τίποτα.

Σίγουρα η δημοσιοποίηση του φύλλου αγώνα και η έκθεση του παρατηρητή αγώνα είναι τα βασικά στοιχεία που θα εξετάσει ο αθλητικός δικαστής.

Χθες οι παίκτες επανήλθαν στις προπονήσεις που θα συνεχιστούν μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή. Το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν διήμερη ξεκούραση.

Πηγή: ΕΦ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου