CRIMSON NEWS

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

ΑΕΛ: Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει ΠΟΤ Ηρακλή


 Η ΑΕΛ χθες είχε μια ήρεμη μέρα, καθώς ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης έδωσε ρεπό, προκειμένου να ξεκουραστούν οι παίκτες πριν την κρίσιμη βδομάδα από 29 Απριλίου έως 7 Μαΐου, όπου θα παίξουν με Ηρακλή (εκτός), Πανσερραϊκό (εντός) και Παναθηναϊκό Β' (εκτός).


Στα παιχνίδια αυτά, η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να μειώσει τη διαφορά των εννέα πόντων από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό.

Οι περισσότεροι παρακολούθησαν την αναμέτρηση Μακεδονικού-Πανσερραϊκού 0-1 που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό με αυτογκόλ, ενώ κάποιοι άλλοι το εκμεταλλεύτηκαν με διαφορετικό τρόπο, όπως ο Αλέξανδρος Βεργώνης που έπαιξε με τους παλαίμαχους της Βέροιας στη φερώνυμη πόλη κόντρα στους αντίστοιχους της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Από σήμερα οι παίκτες επανέρχονται στις προπονήσεις, όπου ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης ετοιμάζει τα πλάνα του για τον αγώνα με τον Ηρακλή.

Στα αξιοσημείωτα είναι ότι μετά από συζήτηση των παικτών με τη διοίκηση (πληροφορίες θέλουν να έγινε μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρισας), αποφασίστηκε η ΑΕΛ να επιστρέψει στο Ael Fc Arena για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, αλλά και για την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου ανεξάρτητα από τη θέση που θα πάρει η ομάδα.

Οι παίκτες μετέφεραν στην ιδιοκτησία της ομάδας τον ενθουσιασμό τους όταν παίζουν στο ποδοσφαιρικό αυτό γήπεδο και κυρίως την ακουστική που τους επηρεάζει θετικά και συμφώνησαν όλοι σ’ αυτό.

Μετά τη νίκη που πέτυχε ο Πανσερραϊκός παραθέτουμε το πρόγραμμα που έχουν οι αντίπαλοι της ανόδου:

Πανσερραϊκός (49 βαθμοί) 22η Πανσερραϊκός-Βέροια, 23η ΑΕΛ-Πανσερραϊκός, 24η Πανσερραϊκός-Απόλλων Πόντου, 25η Αναγέννηση Καρδίτσας-Πανσερραϊκός, 26η Πανσερραϊκός-Διαγόρας Ρόδου, 27η Ηρακλής Λάρισας-Πανσερραϊκός, 28η Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ Β’, 29η Νίκη Βόλου-Πανσερραϊκός, 30η Πανσερραϊκός-Απόλλων Λάρισας 3-0 ά.α.

ΑΕΛ (40 βαθμοί) 22η ΠΟΤ Ηρακλής-ΑΕΛ, 23η ΑΕΛ-Πανσερραϊκός, 24η Παναθηναϊκός Β’-ΑΕΛ, 25η ΑΕΛ-Μακεδονικός, 26η Βέροια-ΑΕΛ, 27η ΑΕΛ: Ρεπό, 28η ΑΕΛ-Απόλλων Πόντου, 29η Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ, 30ή ΑΕΛ-Διαγόρας Ρόδου.

Πηγή: εφ.ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου