CRIMSON NEWS

Σάββατο 15 Απριλίου 2023

Διήμερο ξεκούρασης για τους παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ

 


Διήμερο ξεκούρασης για τους παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ απόρροια της διαφαινόμενης νίκης στα χαρτιά με τη Νίκη Βόλου στον διακοπέντα αγώνα του Πανθεσσαλικού σταδίου, αλλά και της προηγηθείσας επί του ΠΑΟΚ Β’ στο Αλκαζάρ.


Ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης αποφάσισε να αφήσει ελεύθερους τους ποδοσφαιριστές να περάσουν το διήμερο αυτό με τις οικογένειές τους.

Χθες το πρωί οι παίκτες πήγαν στα Τέμπη για να παραστούν στο μνημόσυνο των θυμάτων του πρόσφατου σιδηροδρομικού δυστυχήματος, κάνανε προπόνηση και στη συνέχεια αφού πήρανε ένα αρνί και μια λαμπάδα (με σήμα ΑΕΛ) αναχώρησαν για τις περιοχές καταγωγής τους, με εξαίρεση βέβαια τους ξένους που πήγαν σε περιοχές που έχουν φίλους, όπως ο Νούνιες που μετέβη στην Αθήνα.

Οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν τη Δευτέρα του Πάσχα, με την προπόνηση να έχει προγραμματιστεί στις 3 μ.μ., ενώ την επομένη θα αναχωρήσουν για την Ηγουμενίτσα αφού την Τετάρτη 19 Απριλίου παίζουν με τον ήδη υποβιβασμένο Θεσπρωτό, σε ένα παιχνίδι που είναι διαδικαστικού χαρακτήρα καθώς οι γηπεδούχοι δείχνουν αδύναμοι, ενώ ο προπονητής τους Χουάν Ραμόν Ρότσα διαρκώς αναφέρεται στα οικονομικά προβλήματα.

Στον αγώνα αυτό ο Γκουτσίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Θεοδωρόπουλο, Μαξιμένκο, Μιλτιάδη.

Αναλυτικά η 20ή αγωνιστική

Τρίτη 18 Απριλίου 2023

14:45 ΠΑΟΚ Β'-Διαγόρας Ρόδου

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

14:45 Νίκη Β.-Αναγέννηση Καρδίτσας

14:45 Θεσπρωτός-ΑΕΛ

14:45 Αλμωπός Αριδαίας-Βέροια

14:45 ΠΟΤ Ηρακλής-Μακεδονικός

15:15 Πανσερραϊκός-ΠAO Β' ΕΡΤ3

Απόλλων Λάρ.-Απόλλων Π. 0-3 α.α.

Ρεπό: Ηρακλής Λάρισας


 


Η ΠΙΟ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Άκης Ζήκος σε ανάρτησή του αναφέρθηκε στις συνθήκες που επικρατούν στη Super League 2 και χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς για τους παράγοντες.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Στη Super League 2 (ανάθεμα στον τίτλο) εκτός του ότι έχουν «στήσει» εξ αρχής τη μισθοδοσία, «στημένο» έχουν και το δώρο Πάσχα! Επαγγελματική κατηγορία, με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Με Έλληνες ποδοσφαιριστές στην πλειονότητά τους.

Ταυτόχρονα, αν ο μπαμπάς δεν έχει χρήματα να υποστηρίξει την κατηγορία της Super League 2, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές δηλώνουν και σερβιτόροι και οικοδόμοι και πωλητές… κλπ κλπ επαγγελματίες υπο«στηριχτές» του πώς «στήνω» για να στηρίξω το επάγγελμά μου.

Ξεδιάντροποι, εργοδότες, ξεδιάντροποι φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου, ξεδιάντροποι πολιτικοί, ξεδιάντροπο συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών, ξεδιάντροπη δικαιοσύνη, υποκριτική ελληνική κοινωνία. Το πιο στημένο, χωρίς εισαγωγικά, επαγγελματικό πρωτάθλημα στον κόσμο είναι αυτό της ελληνικής Super League 2. Η πληρώστε τους ποδοσφαιριστές για να σας στήνουν, η πληρώστε τους ποδοσφαιριστές για να μη σας στήνουν, ή άντε και στο διάολο και ακόμα παραπέρα».

Πηγή:ΕΦ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου