CRIMSON NEWS

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΛ με χατ-τρικ Ογκμποε!

 


Η δεύτερη σερί νίκη είναι γεγονός για την ΑΕΛ που υπέταξε τον ΠΑΟΚ Β’ (3-2) στο Αλκαζάρ στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Super League 2 στον Α’ όμιλο.


Οι Βυσσινί μετά από ένα τρελό πρώτο μέρος με τέσσερα γκολ (2-2) κι αρκετή ένταση στους πάγκους κατόρθωσε να φύγει με το τρίποντο χάρη στο χρυσό χτύπημα πέναλτι του Μάριου Όγκμποε στο 89′ με τον φορ της ΑΕΛ να πετυχαίνει και το πρώτο φετινό του χατ τρικ!



 


Η ένταση βέβαια δεν περιορίστηκε στους πάγκους και μόνο στο πρώτο μέρος, αφού στο δεύτερο αρκετά επεισοδιακές ήταν οι μονομαχίες των ποδοσφαιριστών με αποτέλεσμα ο ρυθμός να μην είναι ανάλογος με αυτόν του πρώτου μέρους.



Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ με το… καλησπέρα, όταν στο 3′ ο Παπαγεωργίου τροφοδότησε τον Όγκμποε κι αυτός με τρομερό τελείωμα έγραψε το 1-0, με τον ΠΑΟΚ Β’ να απαντά σχεδόν άμεσα (16′) όταν ο Μπράντονιτς εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Χατζηστραβός από τον Σουλούκο.


Για τον Β’ όμιλο, η Καλλιθέα επικράτησε, χάρη σε γκολ του Κυνηγόπουλου στο 23′, με 1-0 της Προοδευτικής στο «Γ. Λαμπράκης» και ανέβηκε προσωρινά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μειώνοντας – με παιχνίδι περισσότερο – στους τέσσερις από την πρωτοπόρο Κηφισιά που δοκιμάζεται τη Δευτέρα (3/4) στο Αιγάλεω.

Πηγή: athlos,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου