CRIMSON NEWS

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Γκέλαρε η ΑΕΛ στο γήπεδο της - Έχασε από την ΑΣΑ

Κακή εμφάνιση από την ΑΕΛ και ήττα από την ΑΣΑ με 0-1 στο στάδιο Αλκαζάρ. Οι Βυσσινί φάνηκαν επηρεασμένοι από την μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος και παρουσιάστηκαν δίχως ενέργεια και ρυθμό στο παιχνίδι τους. Ο Κοσονού έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο Κοζωρώνης από τα 11 μέτρα σκόραρε και έδωσε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην ΑΣΑ που έφτασε στην βαθμολογία την ΑΕΛ.

Το φιλμ του αγώνα:

1′ Γύρισμα από τα αριστερά του Γιάκου σττον Πολίτη, ο οποίος έκανε το σουτ στην κίνηση μέσα από τη μικρή και από πλάγια θέση και έστειλε την μπάλα άουτ!


14′ Επικίνδυνο γύρισμα του Πολίτη, κατάφερε ο Σουλούκος να μπλοκάρει πριν γίνει απειλητικός ο Κλάους Αθανασιάδης…

17′ Όμορφη εκτέλεση φάουλ του Κώστα Παπαγεωργίου, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών, με τους φίλους της ΑΕΛ να ξεγελιούνται και να πανηγυρίζουν για γκολ!


20′ Ο Θωμαΐδης εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Τσέλιου και άουτ!


44′ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Νούνιες από τα 40 μέτρα σε μία προσπάθεια του να αιφνιδιάσει τον Τσέλιο, η μπάλα πέρασε άουτ, χωρίς να ανησυχήσει ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων…

55′ Ο Αθανασιάδης μετά από άσχημο διώξιμο της άμυνας των γηπεδούχων, ο φορ της ΑΣΑ έκανε το σουτ και ο Σουλούκος με τα πόδια απομάκρυνε σωτήρια!


66′ Εκτέλεση φάουλ με τον Αθανασιάδη να παίρνει την κεφαλιά και η μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Ουατάρα και ο διαιτητής να καταλογίζει πέναλτι!

68′ ΓΚΟΛ! Ο Κοζορώνης εκτελεί το πέναλτι και κάνει το 1-0 για τους φιλοξενούμενους!



77′ Μετά από σέντρα από τα αριστερά ο Όγκμποε υπό πίεση πήρε την κεφαλιά, όμως καμία ανησυχία για τον Τσέλιο που μπλόκαρε εύκολα την μπάλα…

90′ Γυριστό σουτ στην κίνηση του Αντράντα εντός περιοχής, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσέλιου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου