CRIMSON NEWS

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Aγώνας διαφορετικών στόχων...

 




Ντέρμπι διαφορετικών στόχων πρόκειται να διεξαχθεί την μεθαύριο Κυριακή στο AEL Fc Arena μεταξύ του Ηρακλή Λάρισας και της ΠΑΕ ΑΕΛ στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου της Super League 2.



Ο Ηρακλής Λάρισας μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία και θέλει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη που θα τον φέρει πιο μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η ΑΕΛ, που έχει μείνει λογικά εκτός στόχου ανόδου, επιθυμεί την αγωνιστική ανασυγκρότηση και οι παίκτες έχουν σκοπό να αλλάξουν το κλίμα που έχουν δημιουργήσει οι δύο συνεχόμενες ήττες.

Το παιχνίδι αυτό δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνο του πρώτου γύρου (3-30 υπέρ της ΑΕΛ), όπου οι «βυσσινί» έκαναν περίπατο στο Αλκαζάρ.

Κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη, δηλαδή την ΑΕΛ να βρεθεί από τον πρώτο γύρο εκτός στόχου (μόνο με θαύμα ελπίζει σε άνοδο) και ο Ηρακλής μετά από έξι συνεχόμενες ήττες στην αρχή του πρωταθλήματος να έχει καταφέρει να πάρει σε οκτώ παιχνίδια 16 βαθμούς και να έχει βάσιμες ελπίδες για σωτηρία, ενώ πήρε το «πράσινο φως» της συμμετοχής στην κατηγορία πέντε μέρες πριν την εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης και ο προπονητής του Ηρακλή Λάρισας Χρήστος Χατζηλιάδης έχουν τα γνωστά προβλήματα των προηγούμενων αγωνιστικών, κάτι που του κάνει να νιώθουν μια ασφάλεια για τα αγωνιστικά σχήματα που θα παρατάξουν.

ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Χθες στον σχετικό πίνακα της Super League 2 υπήρξε ανακοίνωση των κίτρινων καρτών και ο Νίνο έφθασε τις τρεις. Αναλυτικά οι κίτρινες των παικτών της ΠΑΕ ΑΕΛ έχουν ως εξής:

Κώστας Πλέγας, Αμέτ Κοσσονού, Χάρης Ηλιάδης 4 (Θα εκτίσει με τον ΠΑΟΚ Β’), Μάρκος Νίνο 3, Κώστας Παπαγεωργίου, Κώστας Θεοδωρόπουλος, Φαμπρίτσιο Πεντρόζο, Νίκος Γκοτζαμανίδης, Δημήτρης Θωμαΐδης 2, Μάριος Όγκμποε, Γιώργος Μαϊδανός, Πέτρος Καλουτσικίδης 1, Ηρακλής Γαρουφαλιάς, Σπύρος Γλυνός, Δημήτρης Μαυριάς, Μαξίμ Μαξιμένκο 1.

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν ΠΑΕ ΑΕΛ και ΠΑΕ Ηρακλής, που, μεταξύ άλλων, αναφέρουν τα εξής: «Αναγνωρίζοντας το δίκαιο αίτημα των φιλάθλων της ΑΕΛ, να ανοίξει μετά από χρόνια το ιστορικό πέταλο της Θύρας 1, αποφάσισαν να εξαντλήσουν όλες τις δυνάμεις τους και με τη σύμφωνη γνώμη και τη βοήθεια της Γήπεδο Λάρισας Α.Ε. να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες εργασίες, ώστε να ανοίξει το πέταλο. Έτσι, όσοι φίλαθλοι θελήσουν, θα μπορέσουν να φιλοξενηθούν στη Θύρα 1 με εισιτήρια στην τιμή των 5 ευρώ. Εύχονται ολόψυχα να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και όλοι μαζί να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων».

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΑΤΣ

ΑΡΙΔΑΙΑ-ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ

«Κουτσουρεμένο» είναι το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής για τον Α’ Όμιλο του πρωταθλήματος της Super League 2. Αιτίες, η αποχώρηση του Απόλλωνα Λάρισας από το πρωτάθλημα, αλλά και οι πολλοί διεθνείς του ΠΑΟΚ Β’.

Από τις πέντε, συνολικά, αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν, ξεχωρίζουν οι εκτός έδρας δοκιμασίες των Πανσερραϊκού και ΠΟΤ Ηρακλής σε Ηγουμενίτσα και Αριδαία, αντίστοιχα.

Οι Σερραίοι αντιμετωπίζουν τον Θεσπρωτό φιλοδοξώντας να φτάσουν στην τρίτη διαδοχική επιτυχία τους, έπειτα από την επανέναρξη της κατηγορίας. Ο Θεσπρωτός, από την πλευρά του, θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες έπειτα από τη βαριά εντός έδρας ήττα που γνώρισε την περασμένη εβδομάδα από τον ΠΟΤ Ηρακλή (1-4). Οι «κυανόλευκοι», με ανεβασμένη ψυχολογία, θα κυνηγήσουν το «τρίποντο» κόντρα στον Αλμωπό ώστε να πλησιάσουν τη δεύτερη θέση, βάζοντας σε ακόμα περισσότερους μπελάδες τους γηπεδούχους.

Κατά τα άλλα, ο Διαγόρας είναι το φαβορί καθώς υποδέχεται στη Ρόδο τον Απόλλωνα Πόντου, ο οποίος έχει τη χειρότερη επίθεση του ομίλου και, μοιραία, κινδυνεύει με υποβιβασμό. Θεσσαλικό ντέρμπι στο AEL FC Arena, με τον ανεβασμένο Ηρακλής Λάρισας να φιλοξενεί την ΑΕΛ. Στο Πανθεσσαλικό, τέλος, η αήττητη εντός έδρας Νίκη Βόλου περιμένει τον Μακεδονικό, με τον σύλλογο της Μαγνησίας να «βλέπει» τη δεύτερη θέση και τους Θεσσαλονικείς να χρειάζονται βαθμούς για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΣΗΜΕΡΑ

15:15 Αλμωπός Αριδαίας-ΠΟΤ Ηρακλής    ΕΡΤ3

ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ

14:45 Διαγόρας-Απόλλων Πόντου

14:45 AEL FC Arena, Ηρακλής Λ.-ΑΕΛ

14:45 Νίκη Βόλου-Μακεδονικός

14:45 Θεσπρωτός-Πανσερραϊκός

*Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας

* Ο αγώνας ΠΑΟΚ Β’-ΝΠΣ Βέροια αναβάλλεται λόγω συμμετοχής των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β’ σε αγώνες ελληνικών εθνικών ομάδων και θα ορισθεί με νεότερο έγγραφο της διοργανώτριας.


Πηγή:eleftheria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου