CRIMSON NEWS

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Επεισοδιακό ΔΣ και παραίτηση Λεουτσάκου


 Δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά τα πράγματα στο πολύωρο Δ.Σ. της Super League 2 με βασικό ζητούμενο την προσπάθεια για το restart της κατηγορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της Κηφισιάς, Χρήστος Πρίτσας ήρθε στα χέρια με τον αντιπρόεδρο του Διαγόρα, Χρήστο Παπαδημητρίου. Το… ξύλο των 2 ανδρών σε μία συνεδρίαση που μύριζε… μπαρούτι από νωρίς (ξεκίνησε στις 12.45 το μεσημέρι και κράτησε πάνω από έξι ώρες!) έφερε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του Δ.Σ. της Super League 2.



Κάποια στιγμή ηρέμησε η κατάσταση για να επαναρχίσει το Δ.Σ. της Λίγκας ενώ κατά άλλες πληροφορίες ο πρόεδρος της SL2, Λεωνίδας Λεουτσάκος, έδειξε έτοιμος να παραιτηθεί από τη θέση του (κατά άλλες πηγές ήδη παραιτήθηκε μέσα στο εν εξελίξει Δ.Σ.).


Η επιτροπή που συστήθηκε προ ημερών υποστήριξε ότι τόσο ο υφυπουργός Αθλητισμού, όσο και η Super League 1 θεωρούν αναξιόπιστο το προεδρείο και ουσιαστικά ανέφεραν ότι θα συνδράμουν οικονομικά μόνο αν φύγει ο Λεουτσάκος!


Την Τετάρτη (08/03) θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ (προσωρινός πρόεδρος θα είναι ο Α’ αντιπρόεδρος Μπάμπης Σταμούλης) και ορίστηκε επανέναρξη του πρωταθλήματος 11-12 Μαρτίου με τη 14η αγωνιστική!


Έτσι, οι ομάδες ευελπιστούν ότι με την επιστροφή στη δράση θα πάρουν τα χρήματα (150.000) που έχει διαβεβαιώσει ότι θα φέρει η Επιτροπή.


Από τις 12.45 γινόταν «μάχη». Η επιτροπή που συστήθηκε προ ημερών υποστήριξε ότι τόσο ο υφυπουργός Αθλητισμού, όσο και η Super League 1 θεωρούν αναξιόπιστο το προεδρείο και ουσιαστικά ανέφεραν ότι θα συνδράμουν οικονομικά μόνο αν φύγει ο Λεουτσάκος! Η SL1 στη συζήτηση που είχε με τα μέλη της επιτροπής, όπως τονίστηκε από αυτά, στάθηκε στο θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας, στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο και στη χορηγία μέσω αεροπορικής εταιρείας.


Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος επέμενε στη θέση να παραιτηθεί μόλις λάβουν οι ομάδες το ποσό των 150 χιλιάδων, ο επικεφαλής της Επιτροπής Αντώνης Ροκάκης υποστήριζε ότι προαπαιτούμενο για να έρθουν τα χρήματα αυτά είναι η παραίτησή του και τότε ο πρώτος κάλεσε τα μέλη να καταθέσουν πρόταση μομφής. «Εγώ δεν παραιτούμαι. Καταθέστε πρόταση μομφής», έλεγε.


Πρόταση μομφής δεν κατατέθηκε, αλλά έπειτα από μεγάλες πιέσεις ο ίδιος οδηγήθηκε σε παραίτηση, όπως αναφέρει και το flnews.

Πηγή: flnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου