CRIMSON NEWS

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Μάχη για την αδειοδότηση

 


Μάχη για την αδειοδότηση δίνουν αυτήν την περίοδο ΑΕΛ και Ηρακλής Λάρισας, καθώς την ερχόμενη Παρασκευή λήγει η προθεσμία των ομάδων της Super League 2, αφού στις 11 Απριλίου πρέπει να κατατεθούν οριστικά οι φάκελοι των ομάδων με εξόφληση κάθε είδους οικονομικής υποχρέωσης.



Μέχρι 31 Μαρτίου πρέπει να κατατεθούν τα αθλητικά κριτήρια, τα κριτήρια υποδομής, τα νομικά κριτήρια – πλην των οικονομικών κριτηρίων, τα οποία θα κατατεθούν μέχρι 11 Απριλίου.

Επίσης, χθες, στις δύο ομάδες έγινε σεμινάριο από τη Sportradar ενταγμένο στο πρόγραμμα εκπαίδευσης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση χειραγωγημένων αγώνων. Πρόκειται για σεμινάρια που διενεργεί η εταιρεία Sportradar (αποκλειστική συνεργάτης της UEFA στον τομέα παρακολούθησης περιπτώσεων στοιχηματικής απάτης) υπό την αιγίδα του Προγράμματος Ακεραιότητας της ΕΠΟ και τα οποία θα παρακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων.

Εισηγητής στην ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν ο εντεταλμένος συνεργάτης της UEFA, Αλέξανδρος Γαλάνης, ενώ στον Ηρακλή Λάρισας ο κ. Άκης Αγκιστριώτης, οι οποίοι ανέλυσαν σε προπονητές και ποδοσφαιριστές το φαινόμενο του παράνομου στοιχηματισμού και της χειραγώγησης αγώνων, επισημαίνοντας τις μεθόδους προσέγγισης και, φυσικά, τους κινδύνους που κρύβουν για την καριέρα όλων τους.


 Πηγή:εφ.ελευθερια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου