CRIMSON NEWS

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

H στήριξη και συμπαράσταση των παλαιμάχων στους σεισμόπληκτους

 


ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)



Του Γιάννη Μουκίδη

«Μαθήματα» αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους σεισμόπληκτους της περιοχής έδωσαν χθες το απόγευμα δεκάδες παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές (...που αγωνίστηκαν) και φίλαθλοι (...που το παρακολούθησαν), που πήραν μέρος στο μίνι ποδοσφαιρικό τουρνουά που διοργάνωσε με επιτυχία η Κοιν.Σ.Επ. «Ευ Αγωνίζεσθαι», με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Ελασσόνας και τη συμβολή φορέων της περιοχής.

Στο «χαλί» του γηπέδου της Ελασσόνας αγωνίστηκαν με όρεξη και καλή διάθεση, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, «ξεδιπλώνοντας» αρετές, μνήμες και όμορφες στιγμές από το ένδοξο παρελθόν τους, οι ομάδες παλαιμάχων της Α.Ε.Λ., του Π.Α.Ο.Κ. Θεσσαλονίκης, του Π.Ο. Ελασσόνας και της Δόξας Βλαχογιαννίου.

Για την ιστορία, έγιναν οι παρακάτω πέντε αγώνες, που ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τις 9 το βράδυ:

Δόξα Βλαχογιαννίου - ΠΑΟΚ 0-1 / Π.Ο. Ελασσόνας - Α.Ε.Λ. 0-2 / Π.Α.Ο.Κ. - Π.Ο.Ε. 3-0 / Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Λ. 0-0 / Α.Ε.Λ. - Δόξα Βλαχογιαννίου 1-0.

Τους αγώνες διαιτήτευσαν οι «παλαίμαχοι» διαιτητές Κίμων Τσούρης, Νίκος Κεραμίδας, Παναγιώτης Προβίδας.

Λίγο πριν την έναρξη των αναμετρήσεων τιμήθηκαν: η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Ελασσόνας, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Θοδωρής Ζαγοράκης, οι ομάδες των παλαιμάχων που αγωνίστηκαν στην όμορφη «γιορτή» και οι διαιτητές.

Ανάμεσα στις παρουσίες: οι βουλευτές Στέλλα Μπίζιου και Ευαγγελία Λιακούλη, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Νίκος Λιούπας, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Στέλιος Δημότσιος, ο αντιδήμαρχος Λάρισας Γιάννης Αλεξούλης, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, αυτοδιοικητικοί, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Λ. Δημ. Μπουχλαριώτης, αθλητικοί παράγοντες και όχι μόνο, εκπρόσωποι φορέων της περιοχής, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, κ.ά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση είχε κληθεί και ο Τάκης Βαμβακίδης, ωστόσο λόγω αβαρίας στο αυτοκίνητό του δεν ολοκληρώθηκε το ταξίδι του στην Ελασσόνα και επέστρεψε στην Αθήνα. Από την πλευρά τους οι Παλαίμαχοι της ΑΕΛ ευχαρίστησαν όλους τους συμμετέχοντες και εξέφρασαν τη χαρά τους για το ότι αρκετά νέα πρόσωπα πλαισιώνουν τις ομάδες των παλαιμάχων και μετέχουν ενεργά σε τέτοιου είδους κοινωνικές εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου