CRIMSON NEWS

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Βελγίο-Ελλάδα 1-1


 Η Ελλάδα κοίταξε στα μάτια το Βέλγιο, ανταποκρίθηκε πλήρως στις δυσκολίες της αναμέτρησης και πήρε αυτό που άξιζε με γκολ του Τζαβέλλα.

Γνώριζε εκ των προτέρων η Ελλάδα πως πρέπει να περιορίσει το Βέλγιο για να έχει τύχη και όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά του έβαλε και ζόρια.


Τρίτο στη σειρά 1-1 για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μετά απ’ αυτό με Ισπανία και Γεωργία, αλλά αυτή τη φορά με πολύ καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με τα δυο αυτά παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ.Η «γαλανόλευκη» απειλήθηκε ελάχιστα τηρουμένων των αναλογιών, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες (είχε περισσότερες τελικές) και εν τέλει πήρε αυτό που άξιζε με το γκολ του Τζαβέλλα.

Η Εθνική μας ομάδα είχε δύο κλασικές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο με Μασούρα και Μπακασέτα, αλλά δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ. Οι Βέλγοι ανέβασαν στροφές στη συνέχεια, απείλησαν με τον Λουκάκου και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 20′ με τον Τοργκάν Αζάρ. Ενώ είχαν και δύο ακόμα καλές στιγμές με Αζάρ και Λουκάκου.


Στο δεύτερο μέρος, όμως, η Ελλάδα εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Τζαβέλλα. Με τις αλλαγές του Φαν΄τ Σχιπ να αλλάζουν την εικόνα της «γαλανόλευκης». Οι Βέλγοι έψαξαν το γκολ της νίκης, αλλά χωρίς ουσία.

sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου