CRIMSON NEWS

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Μεγάλες νίκες για Ουκρανία και Βέλγιο


 Η Ουκρανία κέρδισε στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας τη Βόρεια Μακεδονία, για τη 2η αγωνιστική του Γ' ομίλου του Euro 2020 με σκορ 2-1. Στο 84' έχασε πέναλτι ο Μαλινόφσκι για τους Ουκρανούς.


Γκολ: 29' Γιαρμολένκο (Ουκρανία), 34' Γιάρεμτσουκ (Ουκρανία), 57' Αλιόσκι (Βόρεια Μακεδονία).


Ουκρανία: Μπουσκάν, Στεπανένκο, Γιαρμολένκο (70' Τσιγκάνκοφ), Μαλινόφσκι, Γιάρεμτσουκ (70' Μπεσέντιν), Σαπαρένκο (78' Σίντορτσουκ), Ζαπάρνι, Μικολένκο, Ζιντσένκο, Καραβάεφ, Ματβιένκο.


Βόρεια Μακεδονία: Ντιμιτριέβσκι, Αντέμι (85' Ριστέφσκι), Αλιόσκι, Μπάρντι (77' Αβραμόφσκι), Ελμάς, Μουσλίου, Πάντεφ, Νικόλοφ (46' Τραϊκόφσκι), Ριστόφσκι, Σπιρόφσκι (46' Τσουρλίνοφ), Βελόφσκι (86' Τρισκόφσκι).


Απόδειξη ότι στο ποδόσφαιρο μπορεί ένας παίκτης να αλλάξει έναν αγώνα προσέφερε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, καθώς με τη δική του επιρροή το Βέλγιο επικράτησε 2-1 με ανατροπή της Δανίας και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο χαφ της Μάντσεστερ Σίτι, που έπαιξε για πρώτη φορά στο τουρνουά, μπαίνοντας στο ημίχρονο της αναμέτρησης, έδωσε την ασίστ στον Τόργκαν Αζάρ για την ισοφάριση (55’) και σκόραρε με ένα τρομερό σουτ εκτός περιοχής στο 70’, χαρίζοντας τη νίκη στους «κόκκινους διαβόλους».

Οι Δανοί που ήταν εξαιρετικοί για ένα ημίχρονο, προηγήθηκαν στο 2’ με τον Πόουλσεν, αλλά από τη στιγμή που δεν πέτυχαν περισσότερα γκολ όσο το Βέλγιο δεν… υπήρχε στο γήπεδο, το πλήρωσαν πολύ ακριβά με τη δεύτερη ήττα της σε ισάριθμα ματς.


Sportfm. Gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου