CRIMSON NEWS

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Μπορούσε κάτι περισσότερο η ΑΕΛ

Δεν την… πάτησε και πάτησε κορυφή ο ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» λύγισε (1-0) την ΑΕΛ στην Τούμπα, δίχως να εντυπωσιάσει, αλλά κρατάει τη νίκη που τον επανέφερε στην κορυφή, μετά την γκέλα του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη και πάει στα ίσα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε  από τον Σφιντέρσκι, που σκόραρε και με προβολή στο 16’ με ασίστ του Βιεϊρίνια, που και βασικός ήταν και επέστρεψε στη… φυσική του θέση (έπαιξε ως εξτρέμ).

Ο Πολωνός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και στο 29’, αλλά νωρίτερα υποδείχθηκε φάουλ του Μάτος που… σκαρφάλωσε στον Σεσέροβιτς προτού κάνει κεφαλιά-πάσα.

Είχε φάσεις για δεύτερο γκολ στο α’ μέρος η ομάδα του Φερέιρα, που «κόλλησε» επιθετικά στο δεύτερο, δείχνοντας να μην μπορεί να "ανοίξει" την άμυνα της ΑΕΛ.

Αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Μιχαήλ, ο οποίος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη. Οι Βυσσινί στάθηκαν πολύ καλά ακόμα και με τις απουσίες των Ουάρντα και Κάτσε ενώ η κατοχή ήταν 60-40% υπέρ του ΠΑΟΚ δείγμα ότι η ομάδα δεν φοβήθηκε το ματς και κοίταξε τον αντίπαλο στα μάτια. Η ομάδα τπυ Μιχάλη Γρηγορίου κρατά την καλή εμφάνιση και αφοσιώνεται στα ματς "φωτιά" που έρχονται με Βόλο Καλαμάτα και Τρίπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου