CRIMSON NEWS

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Κέρδισε μόνο με 2-1!

Με την συμπαράσταση 7.000 οπαδών της η ΑΕΛ υπέταξε τον Βόλο με σκορ 2-1. Η ΑΕΛ καλύτερη σε όλη την διάρκεια με δύο δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες κέρδισε ουσιαστικά τον Μελισσά. Αυτό που θα πρέπει να δει ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι γιατί η ομάδα μένει πίσω στο σκορ και ξεκινά νωθρά και νευρικά τα παιχνίδια. Νίκη βαθμολογικής σημασίας αλλά και ψυχολογικής αφού την Τετάρτη έρχεται το ματς με την Καλαμάτα και έπειτα η Τρίπολη.
Στο 9΄ λεπτό ο Ζοάο επίκινδυνα σούταρε η μπάλα πήγε άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Φατιόν σούταρε έξω από την περιοχή η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι! Στο 38΄ ο Ζοάο από το κέντρο της περιοχής σούταρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Στο 43΄ ο Ουάρντα από το μισό μέτρο πήρε την κεφαλιά ο Μελισσάς απέκρουσε ενστικτωδώς. Στο 45΄ο Καρανίκας σημάδεψε το δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό ο Ζοάο πλάσαρε πάνω στον Κρίστινσον. 

Στο 55 κέρδισε πέναλντι η ΑΕΛ από χέρι του Δημόπουλου ο Φατιόν το εκτέλεσε ισοφαρίζοντας το παιχνίδι. Στο 66΄ σέντρα του Καρανίκα ο Ντάουντα με κεφαλιά δεν κατάφερε να κερδίσει τον Μελισσά. Στο επόμενο λεπτό ο Ντάουντα σε θέση τετ-α-τετ πλάσαρε άουτ. Στο 83΄ ο Ντάουντα μόνος του απέναντι στον Μελισσά πλάσαρε κάνοντας το 2-1. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου