CRIMSON NEWS

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Ισοπαλία στην Τρίπολη, νίκη στο τέλος για τον Ατρόμητο!

Σε μια συνάντηση δίχως πολλές συγκινήσεις, που αποτέλεσε το καλύτερο αντίδοτο για όσους υποφέρουν από αϋπνίες, Αστέρας Τρίπολης και Βόλος έμειναν στο 0-0.

Η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν είχαν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες.

Με 10 παίκτες από το 57’ οι γηπεδούχοι, αφού αποβλήθηκε ο Τασουλής. Πρώτη ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα για τους Θεσσαλούς.




Ένας Κρητικός πλήγωσε τον ΟΦΗ στο Περιστέρι!

Ο Πέτρος Γιακουμάκης έγινε ο ήρωας του Ατρόμητου στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, χαρίζοντας τη μεγάλη νίκη επί των Κρητικών με σκορ 2-1 και μεγάλη -βαθμολογική και ψυχολογική- ανάσα, στο πρώτο παιχνίδι με το υπηρεσιακό δίδυμο Κορακάκη-Οφρυδόπουλου στον πάγκο.

Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν στο τρίτο μόλις λεπτό του ματς με τον Μανούσο, ενώ ο ΟΦΗ ισοφάρισε στο 21’ με σουτ-κεραυνό του Ναμπί.

Από ένα καλό ημίχρονο μοιράστηκαν οι δύο ομάδες. Δύο δοκάρια στην ίδια φάση μέτρησαν οι γηπεδούχοι στο 26’ με τους Ρόσα και Ενσικουλού. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Σεμέντο στο 72’ και πίεσαν ασφυκτικά στις καθυστερήσεις του ματς, όμως έφυγαν με άδεια χέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου