CRIMSON NEWS

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Δεν άντεξε απέναντι στον ΠΑΟΚ

Την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα Υποδομών συνεχίζει η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, επικρατώντας και της ΑΕΛ με 4-1, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο το αήττητο σερί της.


Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν στην πρώτη τους τελική προσπάθεια να βρουν δίχτυα, γράφοντας με τον Καμπέρη το 0-1 στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης, ωστόσο, ο Δικέφαλος απάντησε άμεσα με τον Πουρναρά να εκμεταλλεύεται το λάθος του πορτιέρε της Λάρισας, φέρνοντας το ματς στα ίσα.



Τα πράγματα άλλαξαν στο β΄ημίχρονο, με τους «ασπρόμαυρους» να επιβάλλουν το ρυθμό τους, μετουσιώνοντας την υπεροχή τους σε γκολ. Την αρχή έκανε στο 60' ο Τζόλης, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από όμορφη συνεργασία και με διαγώνιο πλασέ, έκανε την ανατροπή για το 2-1.

Η συνέχεια ανήκε και πάλι στον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε άψογα και πάλι την ασίστ του Κούτσια, και από πολύ δύσκολη θέση έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία για το 3-1. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 70' από τον Τσοπούρογλου για το 4-1, σφραγίζοντας ένα ακόμη «τρίποντο» για τα «μωρά» του Πάμπλο Γκαρσία.

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου