CRIMSON NEWS

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Την "βύθισε" στα Πηγάδια!

Στο δικό του μαραθώνιο, που ξεκίνησε στο -6, ο Πανιώνιος άρχισε να μετράει χιλιόμετρα! Με εκπληκτική εμφάνιση και νίκη (1-2) στην Ξάνθη οι κυανέρυθροι έφτασαν σε συν βαθμούς και πήραν μεγάλη ανάσα ενόψει της συνέχειας.
Είναι η μέρα του αυθεντικού μαραθωνίου. Και σα να είχαν μόλις τερματίσει τον αγώνα των 42 χιλιομέτρων έμοιαζαν οι ποδοσφαιριστές στα Πηγάδια. Άδειοι από ενέργεια, άδειοι από εμπνεύσεις, άδειοι από εκρηκτικότητα και ενέργεια, σε ένα ημίχρονο που έμοιαζε να έχει λήξει 0-0 πριν καν… αρχίσει. Η Ξάνθη προσπάθησε. Κατοχή, προσπάθειες, επιθέσεις, αλλά ελάχιστη ουσία μπροστά στην εστία του Τζερεμί Μαλέρμπ. Ο Πανιώνιος ξέρει ότι πρέπει να ζει με τις δυνατότητές του. Συμπαγή άμυνα, σκληρή μεσαία γραμμή και αντεπιθέσεις όπου και όταν βρει την ευκαιρία. Και η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ πιο επικίνδυνος από την Ξάνθη, όταν περνούσε τη μεσαία γραμμή, όμως επίσης είναι αλήθεια ότι δεν το έκανε συχνά. Το 71-29% στο πρώτο μέρος μαρτυρά την εικόνα του αγώνα, οι συνολικά 13 τελικές την κολακεύουν.

Στο ημίχρονο προφανώς και τα αποδυτήρια γέμισαν ενεργειακά ποτά, καθότι το ξεκίνημα της επανάληψης ήταν από τα τρελά όνειρα της Premier League. Έντονος ρυθμός, ταχύτατες επιθέσεις και δύο γκολ σε δέκα λεπτά. Ο Πανιώνιος με μαεστρική αντεπίθεση άνοιξε το σκορ στο 53’, ωστόσο μια αδράνεια στην άμυνά του ήρθε να τιμωρήσει ο Λισγάρας που έψαχνε το γκολ στην 100η συμμετοχή στη Super League. Το παιχνίδι συνέχισε να μην έχει καμία σχέση με το πρώτο ημίχρονο και κυρίως ο Πανιώνιος να μην έχει σχέση με την εικόνα του στο πρώτο 45λεπτο. Οι κυανέρυθροι μπήκαν στην επανάληψη για να σκοράρουν, για να διεκδικήσουν τη νίκη και πέρα από τα δύο γκολ, είχαν κι άλλες καλές στιγμές στο ματς. Η Ξάνθη συνεχίζει να έχει επιθετικό πρόβλημα και παρότι βρήκε δίχτυα μετά από δύο στείρα ματς, ουσιαστικά απειλούσε μόνο από στημένες φάσεις και μέχρι το τέλος του αγώνα δεν κατάφερε να δημιουργήσει ούτε μια καλή ευκαιρία για να φτάσει στην ισοφάριση.


sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου