CRIMSON NEWS

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Ήττα για τον Απόλλωνα στην Άρτα

Ο Απόλλων Λάρισας ηττήθηκε με σκορ 2-0 στην Άρτα από την ΑΕ Καραϊσκάκης για την 2η αγωνιστική της SuperLeague 2 πληρώνοντας ένα κακό πρώτο ημίχρονο σε μία συνολικά κακή εμφάνιση μετά την… διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι «κυανόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τέρματα των Τσούτση (13′) και Χατζηστραβού (42′) δείχνοντας επηρεασμένοι αρκετά από το μεγάλο διάστημα επίσημης… απραξίας.

Τα κακά νέα ήρθαν από νωρίς για την ομάδα του Αριάν Μπελά καθώς ο Σουλιώτης σε διεκδίκηση με τον Κυβελίδη τραυματίστηκε και χρειάστηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ αργότερα έγινε αλλαγή πολύ νωρίς από τον τεχνικό του.

Στην πρώτη ευκαιρία η ΑΕ Καραϊσκάκης προηγήθηκε με τον Τσούτση που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ έπειτα από επέμβαση του Γκέκα στην πρώτη προσπάθεια για το 1-0.

Απάντησε ο Απόλλωνας στο 20′ όταν ο  Κουρτεσιώτης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή του Καραϊσκάκη και η μπάλα έφυγε σε κόρνερ από τον Μέλκα, αφού πρώτα κόντραρε στους αμυντικούς.
Στο 29′ το σουτ του Κυβελίδη μέσα από την περιοχή του Απόλλωνα Λάρισας, η μπάλα πέρασε λίγο έξω.

Το γκολ ήρθε στο 42′  για τους γηπεδούχους. Ο Χατζηστραβός με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα Λάρισας γράφοντας το 2-0.

Στο ημίχρονο ο Μπελά θέλησε να αλλάξει την εικόνα ολοκληρώνοντας τις αλλαγές του με τις προσθήκες του Νούσιου και του Σιφναίου στο χορτάρι στις θέσεις των Γκουστάβο και Νύκταρη.

Αυτό βοήθησε για να αιφνιδιάσει η ομάδα του Απόλλωνα καθώς μετά από μισμα από φάουλ και άστοχη έξοδο του Μέλκα, ο Σκούπρας έκανε το σουτ και ο Καπίας έσωσε πάνω στη γραμμή!

Έπειτα ακολούθησαν δύο καλές στιγμές για την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Στο 47′ ο Παπανίκου πάτησε περιοχή, όμως το σουτ από πλάγια κατέληξε στην αγκαλιά του Γκέκα.

Στο 52′ από κόρνερ του Παπανίκου, ολομόναχος ο Τσούτσης έκανε την κεφαλιά από κοντά που πέρασε όμως πάνω από την εστία.

Ο Απόλλωνας έφτασε κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις με τον Μαρκ Σιφναίο.

Στο 62′ από του Σκούπρα, η κεφαλιά από το Σιφναίο έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 80′ η συρτή σέντρα από τον Κουρτεσιώτη είχε στόχο τον Ελληνολλανδό που έκανε προβολη αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 81′ μετά από αντεπίθεση, ο Μπαστακός απέναντι από τον Μέλκα καθυστερησε, γυρισε στον Τασιούλη που σουτάρε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Η ΑΕ Καραϊσκάκης είχε ευκαιρίες για να αυξήσει τον αριθμό των τερμάτων λίγο πριν την λήξη.

Στο 89′  εκλεψαν την μπάλα οι παίκτες του Καραϊσκάκη έξω από την αντίπαλη περιοχή, Αλμπάνης και Καψάλης με διαδοχικά πλασέ δεν μπόρεσαν να μιλήσουν τον Γκέκα που απέκρουσε διαδοχικά.

Και στο 92′ μετά από νέο λάθος και κλέψιμο από τον Αλμπάνη που πήρε μέτρα, βγήκε τετ α τετ, πλάσαρε αλλά απέκρουσε ο Γκέκας.

Κίτρινες Kάρτες: 32′ Μέτσε, 38′ Κυβελίδης, 67′ Παπανίκου, 86′ Μέλκα / 24′ Χατζής, 67΄Νούσιος, 90′ + 3′ Τασιούλης
Κόκκινη κάρτα: 75′ Μασούρας

AE ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκα, Παπανίκου, Καπίας, Βλάχος, Παναγιώτου (85′ Καψάλης), Μέτσε, Ψιάνος, Χατζηστράβος, Τσούτσης (58′ Μασούρας), Γυφτοκώστας (72′ Αλμπάνης), Κυβελίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρας, Σουλιώτης (5′ Κωστούλας), Καρατάσιος, Κουρτεσιώτης, Λίταινας, Χατζής, Νύκταρης(46′ Σιφναίος), Τασιούλης, Γκουστάβο (46′ Νούσιος), Μπαστακός.

Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας) Βοηθοί: Νταβέλας, Κουφός (Μακεδονίας)




sportlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου