CRIMSON NEWS

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Κάκιστη εμφάνιση και βαριά ήττα για την ΑΕΛ

Παλιές καλές ημέρες θύμισε η Καλαμάτα. Η ομάδα της Μεσσηνίας με χατ - τρικ του Αλεξόπουλου, επικράτησε (3-0) της ΑΕΛ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι ενώπιων 2000 οπαδών της και απέκτησε ισχυρότατο προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Τι κι αν τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο ολόκληρες κατηγορίες; Στο χορτάρι αυτή η απόσταση δεν φάνηκε επουδενί, όπως κάποιοι θα περίμεναν πριν από την σέντρα.


Η γηπεδούχος Καλαμάτα και πρωτοπόρος της Football League, όχι απλά κοίταξε στα μάτια την φορμαρισμένη ΑΕΛ (έστω κι αν οι «βυσσινί» παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες βασικών παικτών) αλλά κατάφερε να την πετάξει στο…καναβάτσο και με μια «καθαρή» νίκη (3-0) να βάλει «φωτιά» στην υπόθεση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Η θεσσαλική ομάδα λίγες ημέρες μετά την σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ βρέθηκε σε άσχημη μέρα, πλήρωσε τις απουσίες βασικών μονάδων της και μπαίνει πλέον για τα καλά στην «πρίζα» αφού καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ στον επαναληπτικό αγώνα στη Λάρισα. Μια ήττα που ευθύνονται άπαντες στο βυσσινί στρατόπεδο αφού υποτίμησαν τον αντίπαλο και το βάρος έπεσε αποκλειστικά στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου