CRIMSON NEWS

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Βαθμολογική ανάσα για Άρη και Αστέρα Τρίπολης

Βαθιά βαθμολογική ανάσα για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος απέδρασε με τους 3 βαθμούς από τη Νέα Σμύρνη επικρατώντας 1-0 του Πανιωνίου.

Επιστροφή στις νίκες μετά από 2 σερί ήττες για τους φιλοξενούμενους, που προηγήθηκαν στο 44’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρκ Φερνάντεθ και το υπερασπίστηκαν με νύχια και με δόντια.

Τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι δίχως νίκη (0-1-3) για τους Νεοσμυρνιώτες, που παραμένουν βυθισμένοι στον πάτο της βαθμολογίας και στο -2. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι «κυανέρυθροι» λόγω αποβολής του Κόρμπου στο 90’.


Καρυδάτο... διπλό του Αρη στα Πηγάδια (0-1) στο ντεμπούτο του Μίχαελ Ενινγκ με τους Κιτρινόμαυρους να βάζουν... στοπ στην ξέφρενη πορεία της Ξάνθης, χάνοντας σωρεία ευκαιριών για να πετύχουν κι άλλα τέρματα.
«Φρένο» στην ξέφρενη πορεία της Ξάνθης έβαλε ο Αρης που με γκολ του Μπρούνο Γκάμα πέρασε από τα Πηγάδια (0-1) στο ντεμπούτο του Μίχαελ Ενινγκ με τους Κίτρινους να βγάζουν τρομερό πάθος στο παιχνίδι τους χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Νίκη-ανάσα που ξεκολλάει τον Αρη από τους πέντε βαθμούς, με τους γηπεδούχους να γνωρίζουν την πρώτη εντός έδρας ήττα τους στο φετινό πρωτάθλημα.


Οι Κιτρινόμαυροι ευτύχησαν να προηγηθούν με γκολ από τα... αποδυτήρια, με τον Ιντέγε πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα να κερδίζει πέναλτι και τον Μπρούνο Γκάμα να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα.

Γκολ που επηρέασε τους γηπεδούχους, με το «πείραμα» του Κίκο Ραμίρεθ με την χρησιμοποίηση του Αριστοτέλη Καρασαλίδη πιο πολύ να μπερδεύει την ομάδα του. Στην αντίπερα όχθη, ο Ενινγκ, πήγε στην γνωστή συνταγή, σε σύστημα και πρόσωπα, με τους δύο τεχνικούς να επεμβαίνουν στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ισπανός της Ξάνθης, άλλαξε τον Μαλεζά με τον Φασίδη, έστειλε τον Καρασαλίδη στη φυσική του θέση, ενώ η αναγκαστική αλλαγή του εξαιρετικού Κόρχουτ, υποχρέωσε τον Γερμανό προπονητή, να επιστρατεύει τον Σάσα στο αριστερό άκρο (βάζοντας τον Μπα στα χαφ).


Ο Αρης θα μπορούσε να «καθαρίσει» πιο εύκολα το παιχνίδι, αφού είχε πολλές και μεγάλες χαμένες ευκαιρίες - κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο - με τον κορυφαίο του γηπέδου Μπράουν Ιντέγε να σπαταλάει πολλές από αυτές. Η Ξάνθη, αδυνατούσε να απειλήσει, κάτι που έκανε κυρίως με μακρινά σουτ, αλλά και στημένες φάσεις.

Τελικά το 0-1 όπως διαμορφώθηκε από το δεύτερο λεπτό παρέμεινε μέχρι και το τέλος του αγώνα.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου